Jobbet Vi söker HSE-specialister! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker HSE-specialister! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Har du ett brinnande intresse för säkerhet och arbetsmiljö samt har djup kunskap inom elsäkerhet?
Är du flexibel och driven?
Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en HSE-specialist till en av våra attraktiva uppdragsgivare i Västerås. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund som är ett stort, välkänt och internationellt företag inom kraft- och automationsteknik

Som HSE-specialist kommer du att stödja, styra och leda våra lag för att förbättra vår prestanda inom hälso-, säkerhets- och miljöområdet på arbetsplatsen. Du kommer att ge vägledning genom att stödja genomförandet av direktiv och riktlinjer, genom att tillämpa fördjupad kunskap och genom att övervaka kundens prestation. Genomförandet och stödet genom att utföra revisioner kommer också att vara en del av ditt arbete. Detta är din möjlighet att vara en del av utvecklingen av en ny organisation som utför komplexa projekt inom järnvägsindustrin med fokus på uppgraderingar.
Vi erbjuder dig att vara inblandad i planering och genomförande av design, produktion och support av verksamheten med ett antal olika partners, både internt och externt. Du kommer att vara en viktig del med en stor möjlighet att påverka vår prestanda inom hälsa, säkerhet och miljö.

Detta söker vi:

Du har beprövade erfarenheter inom hälso-, säkerhets- och miljöområdet samt stödja organisationer och team för att övervaka och förbättra HSE-prestanda. En djup kunskap inom området för elsäkerhet och relevanta föreskrifter på detta område krävs. Du har en examen i elektroteknik, styrning eller maskinteknik, eller du har jämförbara erfarenheter. För att lyckas i denna roll har du cirka 5 års relevant erfarenhet av liknande positioner. Flytande engelska och svenska är ett måste, medan kunskaper i tyska är fördelaktiga.
Vi uppskattar högt din höga flexibilitet och en stark drivkraft för resultat kombinerat med planering och organisatoriska färdigheter. För att inte nämna det faktum att du vet hur man prioriterar för att nå resultat. Du har bra kommunikationsförmåga.

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48978

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till