Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker golvläggare till Växjö! jobb i Växjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker golvläggare till Växjö! på Uniflex

Vi söker golvläggare till Växjö!

Uniflex Växjö, Kronobergs län Heltid
Jobbeskrivning
Är du en händig golvläggare och redo för nya utmaningar? För kunds räkning söker vi nu duktiga golvläggare i Växjö. Arbetet utförs både hos företag och privatpersoner och avser såväl service som nybyggnationer. Arbetet genomförs kundanpassat och ställer därför krav på kunskaper inom ritningsläsning. Arbetet innebär en hel del kundkontakt och här blir du företagets ansikte utåt.

Personliga egenskaper
För att passa in i rollen är du: •Serviceinriktad. •Utbildad golvläggare eller besitter likvärdig arbetslivserfarenhet. •Innehar B-körkort. Frågor om tjänsten besvaras på [ Email address blocked ]


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55770