Jobbet Vi söker Gjensidiges nästa säljstjärna! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker Gjensidiges nästa säljstjärna! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en driven, resultatinriktad och engagerad säljare till Gjensidige i Luleå. Vi söker dig som vill ingå i ett team som tillsammans strävar mot att utvecklas. Vill du vara delaktig i denna resa? Skicka in en ansökan redan idag!

Information om uppdraget:

Är du tävlingsinriktad, ambitiös och vill göra karriär inom försäljning? Då kan detta vara något för dig. Gjensidige växer och rekryterar just nu Säljare Outbound till företagskontoret i Luleå. Vi söker dig som är genuint intresserad av försäljning och service. Vi certifierar dig och ger dig rätt verktyg för att du ska lyckas i jobbet. Vi sätter upp höga mål och premierar medarbetare som sporras av eget ansvar.

Vi erbjuder ett spännande arbete med stor möjlighet att påverka både din och Gjensidiges framtida utveckling. På Gjensidige investerar vi i våra medarbetare och erbjuder kontinuerlig utveckling och utbildning samt konkurrenskraftig fast lön och attraktiva provisionsmodeller. Du som anställd är den viktigaste tillgången vi har varpå du erbjuds högt friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring samt möjlighet till fysisk aktivitet under arbetstid – Allt för att bidra till god hälsa och hög produktivitet.

Detta söker vi:

Vi söker både dig som vill ta ditt första steg och dig som vill ta ditt nästa steg i karriären. Tidigare branscherfarenhet är inget krav, det är främst dina personliga egenskaper som står i framkant. Har du däremot tidigare erfarenhet av försäljning eller försäkringsbranschen är det meriterande. Vi söker dig som är ambitiös och som trivs med att prestera. Du gillar att arbeta självständigt, är social och gillar att göra ett gott intryck hos andra.

Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting. Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning sker så fort rätt kandidat hittats, så ansök gärna redan idag! Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Mattias Meyer på; mattias.meyer@studentconsulting.com

Om arbetsgivaren:

Gjensidige Sverige är det lilla bolaget med den stora koncernens trygghet i ryggen. 2016 firade vi 200 år, och idag arbetar 4 000 engagerade medarbetare i sex länder. Vi är stolt samarbetspartner till Svenska Tennisförbundet, Svenska Handbollsförbundet och Svenska Hockeyförbundet

Vårt företagskontor i Luleå ligger i ljusa moderna lokaler på Storgatan i centrala Luleå, nära busstationen. Här arbetar idag 23 personer med försäljning, kundservice, affärsstöd och mäklarservice med ledorden Tydlighet, Delaktighet och Glädje driver vi kontoret mot nya framgångar.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49706

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till