Jobbet Vi söker FoU-ingenjörer! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker FoU-ingenjörer! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet inom teknikutveckling?
Är du en duktig problemlösare?
Är din engelska flytande i både tal och skrift?
Då har vi tjänsten till dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en FoU-ingenjör till en av våra attraktiva uppdragsgivare i Västerås. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund som är ett stort, välkänt och internationellt företag inom kraft- och automationsteknik I denna roll kommer du att bidra med egna idéer för att identifiera, föreslå och genomföra innovativ teknikutveckling och lösningar samt lösa industriella problem självständigt.

I rollen som FoU-ingenjör kommer du att visa solid teknisk kompetens inom eget kompetensområde genom att utföra en mängd olika tekniska / tekniska uppdrag, främst inom forskning och utveckling (FoU) -projekt, som visar självständig förmåga att känna igen problem och tillhandahålla lösningar. Du följer aktivt de vetenskapliga diskussionerna inom eget kompetensområde och bidrar självständigt. Du kommer att förstå de viktigaste affärsdrivrutinerna för företaget för att kunna bedöma och bidra till resultaten. Du kommer att bidra till FoU-projekt med egna, kreativa idéer och föreslå uppföljningsprojekt och aktiviteter inom eget tekniskt område baserat på nya idéer. Som en fast FoU-projektmedlem och bidragsgivare, med erfarenhet som projekt- eller delprojektledare, kommer du att säkerställa anpassning med tilldelade mål (tid, kostnad, kvalitet) och koordinater. Du kommer att visa god förståelse för och aktivt tillämpa FoU-processer och verktyg. På din dagligdag kommer du att behålla medvetenheten om toppmodern teknik, liksom ABBs produkter och teknik, och identifiera och förstå tekniska drivrutiner för FoU-projekt inom eget område. Du kommer att förstå vad som skapar kundvärde i egna FoU-projekt och projektportfölj av egen organisation och arbeta för att förbättra verksamheten och öka kundnöjdheten enligt inkommande önskemål. Du kommer att tillhandahålla konsulttjänster till företag och kunder. I den här rollen kommer du att delta konstruktivt i arbetsgrupper samt dela med sig av egen teknisk / vetenskaplig kunskap i egna projekt och stödja kollegor för att tillämpa processer och verktyg för att säkerställa tidiga och högkvalitativa resultat. Du kommer att visa solid dokumentation och skriva tekniska rapporter självständigt. Du kommer att delta i nätverk inom eget område, inklusive relevanta tekniska nätverk, för att öka kunskapen i målinriktat kompetensområde. Dessutom kommer du att ha en grundläggande förståelse för vikten av IP för företags-verksamheten, du kommer att bidra till IP-diskussioner och utveckla projektrapportering samt identifiera risker i FoU-projekt.

Detta söker vi:

Du har en examen i maskinteknik med kompetenser inom kemi / fysik av material relaterade till processer där instrumentation tillämpas. Du har goda kunskaper om 2D / 3D modellering, Matlab programmering och simuleringsmiljöer (FEM). Du har kunskap om produktionsprocesser och sensorer. Du har utmärkt kunskap om engelska, både skriftligt och talat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49735

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till