Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker fler montörer till olika uppdrag jobb i Malmö på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker fler montörer till olika uppdrag på Lernia

Vi söker fler montörer till olika uppdrag

Lernia Malmö, Skåne län Heltid

Just nu söker vi på Lernia Bemanning flera montörer och operatörer till olika uppdrag till Landskrona/Malmö omgående. Den här tjänsten passar dig som gärna dubbelkollar ditt arbete en extra gång och samtidigt har förmågan att arbeta effektivt. Vi ser gärna att du har en industriell utbildning eller erfarenhet inom branschen.

Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. Arbetsuppgifterna kan omfatta bland annat enklare montage. Som person gäller det helt enkelt att du är flexibel och kan anpassa dig.  

Kravprofil

  • Behärskar svenska i både tal och skrift
  • Svenskt B-körkort
  • Truckkort (A+B)
  • Montörs-/operatörsvana
  • Erfarenhet ifrån industribranschen eller någon industriell utbildning.
  • Tekniskt intresse.  

Meriterande 

  • Datakunskaper

Anställning/omfattning/tjänstgöringsort/ Tillträde

Anställningen är på heltid med start omgående. Arbetstiderna är förlagda på dagtid och 2-skift. 

Tjänstgöringsort är Landskrona eller Malmö.

Profil

Som person känner du ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och ser din del i helheten. Du bör vara flexibel i tanke och handling och snabbt kunna skifta mellan olika arbetsuppgifter. Noggrannhet är en förutsättning för att klara av de kvalitetskrav som våra kunder ställer. Du bör ha ett tekniskt intresse vid sidan om och tycker om att montera utanför jobbet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontaktuppgifter och ansökan

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olivia Gunnarsson via e-post: [ Email address blocked ] .

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Sista ansökningsdag är 2021-10-17. Vi kan dock komma att tillsätta tjänsten redan innan ansökningstiden passerat, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 174066