Jobbet Vi söker fler medarbetare till förskoleköken i Boden har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker fler medarbetare till förskoleköken i Boden publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Boden
10 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du utbildad kock/kokerska och vill kombinera det med att jobba i förskola/fritids?

Information om uppdraget:

I samarbete med Bodens kommun söker vi dig som kan arbeta som kock/kokerska i förskolekök samt vid behov arbeta i barngrupp på förskola och fritidshem. Arbetet utförs på veckodagar under dagtid. Utifrån kundens behov kan arbetstiderna variera. Det är även en fördel med tillgång till egen bil då arbetsplatserna kan skifta.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult till förskolor och skolor i Bodens kommun.

Detta söker vi:

Vi söker dig med utbildning och/eller några års erfarenhet inom matlagning till restaurang, skola eller liknande. Tjänsten innebär en del beräknande och inköp, så erfarenhet eller kunskap inom ekonomi värdesätts. Meriterande är även utbildning eller erfarenhet av arbete i förskola eller fritidshem. Du ska vara självgående då du delvis kommer arbeta ensam i köket. Det är också av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande, strukturerad och har en positiv inställning. För att vara aktuell för denna tjänst krävs ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Vid frågor rörande tjänsten är ni välkomna att kontakta Madeleine A Forsbäck 070-5418727

Om arbetsgivaren:

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Utbildningsförvaltningen erbjuder pedagogisk verksamhet av hög kvalité. Kunskap, trygghet och goda lärandemiljöer för alla barn och elever är utmärkande för verksamheten. Verksamheternas lärmiljöer kännetecknas av tolerans, jämställdhet, mångfald och demokrati. Målet är att lägga grunden för och främja ett livslångt lärande. I Boden får barn och ungdomar framtidstro och verktyg att påverka sin egen och ortens framtid.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44237

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till