Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker extrapersonal som kundvärd jobb i Jönköping på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker extrapersonal som kundvärd på Uniflex

Vi söker extrapersonal som kundvärd

Uniflex Jönköping, Jönköpings län Deltid
Jobbeskrivning
Vi söker kundvärdar till Jönköpings länstrafik med uppdragsstart omgående. Du kommer att arbeta hos vår kund med kontor på Juneporten där de värdesätter hög kundservice, gemenskap och engagemang högt. Som en del av vårt team är du ansiktet utåt och representerar JLTs produkter och varumärke. I rollen tar du emot kunder, besvarar och hjälper dessa med frågor kring tex, bussförbindelser, bussresor, biljetter samt övriga frågor. Tjänsten innebär även visst administrativt arbete, så det är en fördel om du har god datorkunskap. Du är serviceinriktad och lyhörd för kundens behov och jobbar med att hitta det bästa upplägget för kunden. Anställningen är på 50% och arbetstiderna kan komma att variera.

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper: Vi söker dig som gillar att arbeta med problemlösning och som alltid strävar mot högsta möjliga kundnöjdhet där du skapar ett mervärde och fantastiska upplevelser för JLTs kunder. Du är ansvarstagande och gillar att arbeta både individuellt men också som team. Meriterande är om du även kan andra språk än svenska. Vi söker dig som: •Behärskar svenska i tal och skrift •Är serviceminded •Tycker om att arbeta med människor •Har god datorvana •Kan arbeta både dag- och kvällspass Låter detta som ett spännande jobb? Välkommen att söka redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 54742