Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker extra personal till Mobergarna AB's produktion i Kalmar! jobb i Kalmar på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker extra personal till Mobergarna AB's produktion i Kalmar! på Lernia

Vi söker extra personal till Mobergarna AB's produktion i Kalmar!

Lernia Kalmar Heltid

Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig syssla och vill jobba extra på Mobergarnas bageri i Kalmar. För att passa i rollen bör du kunna jobba natt och kvällar, samt tidigare erfarenhet inom industri eller lager. Känner du igen dig i denna beskrivning?  Sök då tjänsten redan idag!

Om företaget

Mobergarna är ett industribageri i Kalmar som producerar traditionella småbröd och maränger. De levererar till svensk dagligvaruhandel och Food service.

Om tjänsten

Rollen som packare innebär att du jobbar inom produktionen och packar varor. Vi söker personer som kan jobba kvällar och nätter några dagar i veckan, kanske är du student eller har en annan huvudsaklig syssla. Jobbperioden är mellan Januari-April, om du är rätt person så finns även goda chanser till sommarjobb. 

Formella krav

  • Du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Tidigare erfarenhet inom industri eller teknisk utbildning är meriterande
  • Truckkort är meriterande.
  • B-körkort är meriterande.

Om dig

Du är en person som trivs att arbeta i taktat flöde och har inga problem med att arbeta i ett högt arbetstempo. Vi ser att du som söker är en person som är lojal, ambitiös, engagerad och samtidigt genuint intresserad och tycker att det är roligt eller skulle vara roligt att arbeta inom industri. Du är en person som är noggrann och har ett öga för kvalité samtidigt som du är social samt har respekt för din omgivning och medmänniskor.

Om anställningen 

  • Kalmar
  • Tillträde: Omgående enl. ö.k
  • Anställningsform: Behovsanställd

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer.

Tjänsten tillsätts löpande – skicka in din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 185664