Jobbet Vi söker erfaren utvecklare till Drakryggen i Linköping! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker erfaren utvecklare till Drakryggen i Linköping! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Är du personen som har ett gediget intresse för teknik och med hjälp av din kompetens vill utveckla system som kan underlätta morgondagen både för dig själv och andra? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu erfaren utvecklare till Drakryggen i Linköping. Du kommer att bli anställd direkt av Drakryggen som är ett konsultföretag specialiserade på expertkompetens inom mjukvaruutveckling. Där kommer du att få vara med och utveckla framtidens system, genom att skapa lösningar som kan underlätta morgondagen. Uppdragen kan antingen genomföras på plats hos kund eller i företagets egna lokaler. Deras kunder är främst stora högteknologiska bolag, men även lokala kunder. Tjänsten kan därmed till viss del anpassas utefter vad du som person brinner lite extra för.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill umgås med likasinnade. Du har förmågan att se ett helt system och utifrån det identifiera brister samt kan se hur det skulle kunna förbättras. Du ska tycka att kommunikation mellan människor är intressant och vilja dela med dig av din kompetens till andra för bästa möjliga samarbete. Du bör ha en teknisk bakgrund i form av högskoleutbildning inom relevant område, exempelvis från D-linjen, Y-linjen eller F-linjen. Vi ser gärna att du har arbetat som embeddedutvecklare i minst tre år och nu vill ta dig an utmanande uppdrag som får dig att utvecklas.

Krav:
Du har goda kunskaper i Linux, Embedded C, C++
Du har goda kunskaper i scriptspråk, exempelvis Python eller Javascript
Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.
Du har arbetat i agila miljöer tidigare

Ta chansen att prova på något nytt och ge dig själv möjlighet att utvecklas! Skicka in din ansökan via studentconsulting.se redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person. Tjänsten är en rekrytering och innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer sedan bli anställd direkt hos vår kund.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49495

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till