Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker erfaren truckförare för skjutstativ jobb i Eskilstuna på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker erfaren truckförare för skjutstativ på Uniflex

Vi söker erfaren truckförare för skjutstativ

Uniflex Eskilstuna Deltid
Jobbeskrivning
Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat på lager och har erfarenhet av att köra skjutstativ. Arbetsuppgifterna innefattar pallplock med skjutstativ och kräver att man har erfarenhet av att köra skjutstativ i minst 1 år. Krav är att man har erfarenhet av pall-plock, godsmottagning, inleverans, utleverans och truckkörning. Tjänsten är som timanställd och du ska ha möjlighet att hoppa in vid behov med kort varsel. Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och som vill arbeta extra inom lager. OBS. krav för tjänsten är att du har truckkort med A1-4 och B1-4.

Personliga egenskaper
- Erfarenhet av att köra skjutstativ • Arbetsam och van vid högt tempo • Noggrann • Flexibel, stresstålig och trivs med både ensamarbete och att arbeta i grupp För denna tjänst krävs det att du har annan sysselsättning på minst 50% och kan uppvisa detta med intyg. Antingen via registreringsintyg för studier eller intyg från annat arbete. Glöm inte skriva med i din ansökan vad du har för annan huvudsaklig sysselsättning. Arbetet är på vardagar och i tvåskift vilket innebär att man måste kunna arbeta både dagtid och på kvällar. Är du rätt person för tjänsten? Skicka din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56681