Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker erfaren truckförare! jobb i Jönköping på Aditro Logistics

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker erfaren truckförare! på Aditro Logistics

Vi söker erfaren truckförare!

Aditro Logistics Jönköping, Jönköpings län Heltid
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Just nu söker Aditro Logistics Staffing AB dig som vill ta dig an ett längre uppdrag hos en av våra kunder i logistikbranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!  Kunden är ett spännande, stort och framgångsrikt företag som verkar inom logistikbranschen. Uppdraget innebär således att du får in en fot hos en aktör i en bransch med mycket att erbjuda.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter Som Erfaren truckförare kommer du att arbeta med orderplock med truck och flytta och lagra varor med hjälp av lastpallar och truckar. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Din profil
Är du rätt för rollen som Erfaren truckförare? Vi söker dig som har hög kompetens inom orderplock, lagerhantering och lastning och erfarenhet av att arbeta på lager, att köra truck och plocktruck & motviktstruck eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Vi önskar även att du • behärskar svenska i både tal och skrift • har god fysik • har arbetat med motviktstruck.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1863