SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker erfaren anläggare till kund i Eskilstuna! jobb i Eskilstuna på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Vi söker erfaren anläggare till kund i Eskilstuna! på Uniflex

Vi söker erfaren anläggare till kund i Eskilstuna!

Uniflex Eskilstuna Heltid
Ansök på företagets hemsida

Vi söker nu erfarna anläggare till vår kund inom bygg- och entreprenadbranschen som arbetar med mark och anläggning. Kunden utför alla former av mark- och anläggningsentreprenader och har stor erfarenhet inom bl.a. totalentreprenader och generalentreprenader. Som anläggare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter mark- och anläggningsarbeten med inriktning mot gator och parkmiljöer. Vi ser att du har god erfarenhet av liknande arbete och gärna yrkesbevis. Det är meriterande om du har erfarenhet av markplanering och anläggning av gräsmattor. Du har laservana, erfarenhet av att läsa och förstå ritningar och har utfört VA- och kanalisationsarbeten. Har du arbetat med stensättning tidigare är detta också meriterande.

Vem är du?
Du är flexibel och trivs med att arbeta ute på fältet bland kunder och kollegor. Du är hjälpsam och samarbetar bra i grupp. Vi värdesätter att du är en lagspelare och underhåller maskiner med stor ansvarskänsla och noggrannhet. Du är van vid att arbeta självständigt och tar för dig arbetsuppgifter när det krävs. Svenska i tal och skrift samt körkort B är ett krav. BE C och maskinvana är meriterande. Detta är en rekrytering och du kommer bli anställd direkt hos kund. Välkommen med din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 57539