Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker entreprenadsnickare till ljungbyföretag! jobb i Ljungby på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker entreprenadsnickare till ljungbyföretag! på Uniflex

Vi söker entreprenadsnickare till ljungbyföretag!

Uniflex Ljungby, Kronobergs län Heltid
Jobbeskrivning
Vår kärnverksamhet är att utföra entreprenader och servicearbeten till företagskunder inom främst industri, stat och kommun. Vi utför alla typer av ny-, om- och tillbyggnationer med god kunskap och erfarenhet av såväl platsgjutna, stål- samt prefabricerade stommar. Nu expanderar vi i Västra Kronoberg med huvudsäte i Ljungby och söker dig som är entreprenadsnickare!

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven och har bred kunskap inom snickaryrket till vår entreprenadverksamhet. I vår organisation ger vi stort ansvar och förtroende till individen i att uppfylla vår kvalitét, tid och ekonomiska mål. Hos oss får du fullständig utrustning med maskiner, kläder och hjälpmedel för att du ska kunna leverera efter de krav som är ställda på dig. Vi vill att du bidrar med att skapa fortsatt arbetsglädje på våra entreprenader, har lätt för att samarbeta och hela tiden tänker på din och dina kollegors säkerhet och trygghet. Vi ser att du har • yrkesbevis som snickare • lätt att kommunicera i tal och skrift • B-körkort och egen bil, då du utgår från ditt hem. Tjänsten startar med en anställning på Uniflex med goda möjligheter till anställning hos vår kund. Frågor om tjänsten besvaras på [ Email address blocked ] Uniflex intervjuar löpande så välkommen med din ansökan redan idag.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55697