Jobbet Vi söker engagerade gymnastikledare till Helsingborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker engagerade gymnastikledare till Helsingborg! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Är du ute efter ett roligt extraarbete? Vill du utveckla dina ledarkunskaper och bidra till barn och ungdomars hälsa?

Information om uppdraget:

Som ledare kommer du att träna barn och ungdomar i våra basgrupper och trupper en eller flera gånger i veckan. Tillsammans med andra ledare kommer du planera och genomföra träningar som är både roliga och utmanande för gymnasterna. Du kommer erbjudas introduktion och ledarutbildningar via Svenska Gymnastikförbundet.

Träningarna är förlagda på kväll/helg, på fasta tider. Behovet är som störst under höst och vårtermin med pass ca 2-3 kvällar i veckan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är ute efter ett långsiktigt extraarbete, som studerar på högskola/Universitet eller har ett arbete.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med barn och ungdomar och som är ute efter ett långsiktigt extraarbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av gymnastik, det är meriterande om du har gått utbildningar via Svenska Gymnastikförbundet. Du har ett brinnande intresse för ledarskap och utveckling av barn och unga.

Som person är du driven och ansvarsfull. Du tycker om att arbeta i team och du har en positiv inställning. Som ledare bör du kunna inspirera, du har en förmåga att se gruppen och du kan kommunisera på ett tydligt sätt.

Låter detta intressant? Sök då tjänsten idag. Vi anställer så snart vi hittat rätt persona

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52978

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till