Jobbet Vi söker en webbansvarig till Ozoneair i Luleå! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en webbansvarig till Ozoneair i Luleå! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Ozoneair befinner sig i en expanderingsfas och behöver stärka upp sitt team i Luleå. Vi söker en driven person som kan ta ett helhetsgrepp över drift och utveckling av webbshopen.

Information om uppdraget:

Har du erfarenhet av webbutveckling och E-handel samt en förmåga att jobba operativt och strategisk? Då är du den vi söker! Du kommer tillsammans med övriga teamet på Ozoneair vidareutveckla strategin och implementeringen av Ozonearis E-handelstrategi på nuvarande och kommande marknader. Primärt kommer du arbeta med att utveckla, förbättra och anpassa webbshoppen för de olika marknaderna. Fokuset kommer att vara på att säkerställa att webshoppen optimeras för Ozoneairs kunder. Detta gör du genom att analysera trafik, besökarbeteende och företagets erbjudande. Det kräver att du är analytiskt lagd och lösningsfokuserad. I utbyte erbjuder vi en flexibel arbetsplats, utvecklingsmöjligheter och trevliga kollegor.

Detta söker vi:

# Du är skicklig på att arbeta proaktivt, duktig på att strukturera och planera din egen tid och har fallenhet för att fatta snabba beslut.
# Du har goda kunskaper inom webbutveckling och är en van användare av InDesign, Illustrator och Photoshop.
# Du har goda kunskaper inom Wordpress och WooCommerce och dess integrations behov mot närliggande system.
# Det är meriterande om du har kunskap inom verktyg såsom Google Analytics, Google Tag Manager, Google Optimize och SEO/SEM.
# Vi ser gärna att du har erfarenhet av E handel, gärna inom D2C.
# Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Det är meriterande om du har kunskap inom ett annat nordiskt språk.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter större delen av rekryteringsprocessen. Men du blir anställd direkt av Ozoneair. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare Therese Isaksson på telefon 072-21 45 329 eller via mail på therese.isaksson@studentconsulting.com.

Om arbetsgivaren:

Ozoneair är ett företag i Luleå som utvecklar, producerar och säljer Ozonegeneratorer via egen webshop. Ozongeneratorn rengör snabbt utrymmen utan gifter och kemikalier då generatorn angriper och tar bort illaluktande ämnen, bakterier, mögel och allergener. Företaget startade 2018 och omsätter idag ca 90 msek och har 6 anställda. Bolaget har idag närvaro i Sverige, Finland Danmark. Etablering på fler marknader i EU kommer att ske under 2020. All försäljning sker idag via företagets egna webshop.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52331

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till