Jobbet Vi söker en tvättstuge- och vitvaruinstallatör med god fysik! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en tvättstuge- och vitvaruinstallatör med god fysik! publicerad av Framtiden AB

Sista ansökningsdag idag
Heltidsanställd
Sollentuna

Arbetsbeskrivning


Vi söker nu en fysisk lagd person med el-bakgrund och ett tekniskt intresse! Kom in med din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som installatör hos vår kund kommer du att ingå i ett team som idag är 26 personer och utgå ifrån deras lager antingen i Årsta eller Sollentuna för att sedan åka runt i hela stor Stockholm för installation av tvätt- och vitvaror. Då det förekommer tunga lyft på en daglig basis kommer du alltid att åka med en kollega. Rutterna du kommer att åka är uppsatta sedan tidigare av koordinatorerna men du kommer till viss del behöva vara med att samordna samt planera dina installationer. Ditt dagliga arbete kommer att gå ut på att lasta produkterna in i en lätt lastbil, köra ut till kund och genomföra installationer. Det kommer främst att innefatta installation och montering utav tvättstugor.

Om företaget
Vår kund är störst inom branschen i Norden och har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare flera år i rad. Kunden är ett service- och installationsföretag som har mer än 10 000 personer anställda på fler än 150 orter i Norden med sitt huvudkontor placerat i Stockholm. De jobbar för att underhålla de funktioner som ska fungera i människans privata hushåll och kontor. Detta innefattar funktioner så som elektricitet, värme, kyla, vatten, sprinklers, vetilation, kraft och säkerhet. De jobbar för att ge fastigheter liv - dygnet runt, året om.

Din profil
Skallkrav:
- B-körkort
- Gymnasieutbildning inom el, fordon eller industri
- God fysik
- Svenska & Engelska i tal och skrift
- El-bakgrund

Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet som installatör
- El-behörighet

Vi lägger stort fokus på hur du är som person. Då det är en tjänst med daglig kundkontakt och mycket frihet under ansvar så ser vi dig som söker vara utåtriktad samt att du strävar efter att vara självgående i ditt arbete.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07:00- 16:00
Ort: Stockholm (med bas i Sollentuna/Årsta)
Lön: GFL 27.293kr
Start: Omgående enligt ök

Urval sker löpande så kom in med din ansökan redan idag!

Referens

22053

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till