SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker en testare till vårt team på Verksamhetsutveckling IT Butik / POS jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Vi söker en testare till vårt team på Verksamhetsutveckling IT Butik / POS på ICA

Vi söker en testare till vårt team på Verksamhetsutveckling IT Butik / POS

ICA Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Vill du vara med och utveckla ICA´s kassatjänster för våra ca 1300 ICA-butiker och alla våra kunder? Vi söker nu en testare till vårt team som är inne i en ny fas där vi går mot en arkitektur i molnet som möjliggör nya spännande tjänster framåt.

Som testare kommer du att arbeta både med systemtester och systemintegrationstester av lösningar utvecklade inom ICA samt med acceptanstester av applikationer från leverantör. Även endtoendtester i samarbete med testare från andra projekt och team förekommer.

Det här är ditt blivande jobb 

Ditt team består av 7 personer som tillsammans ansvarar för förvaltning och leverans mot produktion, samt ingår i den nyutveckling som sker rörande kassarelaterade tjänster i butik.

Som testare kommer du att jobba tätt tillsammans med bland annat utvecklare, produktägare, testledare, lösningsarkitekter, business analyst och våra systemengineers.

Vem är du?  

Vi söker dig som har en relevant IT-utbildning och som har erfarenhet av test gällande affärskritiska system.

Vi jobbar agilt vilket innebär ett gemensamt ansvar för sprintens leverans. Delaktighet, öppenhet och kommunikation är viktiga komponenter för att lyckas och det är en fördel om du arbetat med agil utveckling och förvaltning tidigare.

Vi ser gärna att du är van att arbeta med testverktyg och har förståelse för helheten för att lättare ta in verksamhetens krav och bryta ner dessa till testaktiviteter och testfall. Det är ett plus om du har erfarenhet av att skriva testfall i JIRA, jobbat med testautomatisering tidigare eller har erfarenheter inom retail. Som person är du framåt, initiativtagande, strukturerad och kommunikativ. Du brinner för problemlösning och har lätt för att samarbeta med andra. 

För att vara aktuell för denna tjänst måste du tala och skriva obehindrat på svenska och engelska. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kontaktinformation 

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef, Malin Stjärnfeldt 010-4220280 

Ansök så snart som möjligt, då vi gör löpande urval. Dock senast 20/5.  

Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Klart du är! Välkommen med din ansökan!

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0016163