Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker en teknisk säljare till Troax! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker en teknisk säljare till Troax! på StudentConsulting

Vi söker en teknisk säljare till Troax!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Har du erfarenhet inom byggbranschen och försäljning och söker en ny utmaning? Är du tekniskt kunnig och en relationsskapande person? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Troax har i mer än 65 år utvecklat och tillverkat innovativa nätpanellösningar av stål, och är idag marknadsledande och deras produkter skyddar människor, egendom och processer världen över. Troax är en ledande global leverantör av områdesskydd för inomhusanvändning (metallbaserade nätpanelslösningar) inom marknadsområdena maskinskydd, lager- och industriväggar samt förrådslösningar.

Sedan bolaget grundades 1955 har det utvecklats från en allmänproducent av metalltrådsprodukter, till en ledande leverantör av högkvalitativa metallbaserade nätpanelslösningar som ökar säkerheten för människor, egendom och processer. Under denna tid har Troax utvecklat en global försäljningsorganisation som tillsammans med egna produktionsenheter och distributionscenter utgör den plattform från vilken Troax levererar sina nätpanelslösningar till kunder runt om i världen. Troax Group AB är noterat på Nasdaq.
Till det svenska säljbolaget Troax Nordic AB söker man nu efter en teknisk säljare. Som teknisk säljare kommer du arbeta i en varierande roll med uppgifter inom försäljning, administration och kundkontakt. Du kommer arbeta mycket i projektform, där dagarna kommer skifta från ren administration till möten ute på byggarbetsplatser med kunder. Dina dagliga uppgifter kommer exempelvis innefatta:

•Kontakt med byggbolag, fastighetsbolag, förvaltare av hyreshus och liknande
•Försäljning av nätväggslösningar för källare eller vind
•Besöka byggarbetsplatser, byggprojekt eller fastigheter för mätning och planering för förrådsmontage
•Rita och placera ut produkter på befintliga ritningar
•Budgetansvar för regionen
•Sammanställa offerter
•Drivna dina egna projekt framåt

Detta är en långsiktig direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd i Troax Nordic AB med kontor beläget norr om Stockholm. Du kommer bli en del av ett engagerat och drivet team där det är av största vikt att man är självgående och motiverad. Kontorstider tillämpas och rollen förväntas starta upp på heltid så fort vi funnit rätt kandidat. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Julia, på [ Email address blocked ] .

Detta söker vi:

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet av försäljning, helst inom byggbranschen där du exempelvis har arbetat som innesäljare. Du har god teknisk kunskap kring byggbranschen och är bekväm med att arbeta i en självgående roll. Som person har du en förhandlingsvana och är självständig i dina affärer. Rollen kräver att du har god datorvana och är skicklig administrativt, samt att du har en förståelse för ritningar. Utöver detta är du även flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska.

Som person är du driven och serviceminded i din natur. Du har ett högt arbetstempo och trivs i en miljö med högt i tak. Du är självständig i ditt arbete och trivs med en roll där du får utmanas, både mot dig själv och andra. Du är ordningsam och strukturerad, men även social, förtroendegivande samt en fena på att skapa nya kontakter!

Låter detta som din tjänst? Ansök idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60473