Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker en teamledare till produktion i Helsingborg! jobb i Helsingborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker en teamledare till produktion i Helsingborg! på StudentConsulting

Vi söker en teamledare till produktion i Helsingborg!

StudentConsulting Helsingborg, Skåne län Heltid
Vi söker nu en teamledare på hel eller deltid som ska stötta ansvarig konsultchef. Har du tidigare erfarenhet som teamledare och har vad som krävs för att motivera personal? Då tycker vi på StudentConsulting att du ska söka tjänsten redan idag!

Information om uppdraget:

Till en av våra storkunder i Helsingborg söker vi nu dig som vill arbeta som teamledare med produktionsarbete. Du kommer även att arbeta med personal- och produktionsansvar vilket innebär att du är en värdefull nyckelperson för vår kund.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
•Utbilda ny personal från StudentConsulting hos kund.
•Närvara vid introduktion tillsammans med ansvarig konsultchef
•Rapportera till Konsultchef löpande utefter nedan
•Avvikelser under helgen samt föregående vecka
•Leveranssäkerhet hos kund
•Produktivitet
•Kvalité på arbete

Detta söker vi:

Vi söker dig som är snabb och effektiv i ditt arbete och som aldrig ger upp. Eftersom du är nyckelpersonen till kunden är du serviceminded och lojal mot såväl konsulter från StudentConsulting samt ordinarie personal från kund. Som person är du hjälpsam, saklig och pedagogisk. Du är heller inte rädd att hugga i där det behövs och har skinn på näsan och kan vara den bästa förebilden för våra konsulter. Som person ska du inte ha några problem att fatta snabba och svåra beslut och att arbeta proaktivt. Du tar ditt arbete på allvar och tar ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs med att ha mycket på din agenda.

Meriterande för denna tjänst är att du har tidigare arbetslivserfarenhet från liknande bransch samt erfarenheter av ledarskap. Ett krav är att du ska tillämpa svenska flytande i tal och skrift.

Då kollektivtrafiken är begränsad till arbetsplatserna är det meriterande med körkort och tillgång till bil. Det kan även förekomma att du blir teamledare på flera olika uppdrag - därav krävs bil för att kunna ta sig.

Du kommer att vara anställd hos StudentConsulting och arbetar ute hos kund.

Ansök gärna redan idag då intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58784