Jobbet Vi söker en teamledare för nattarbete till produktion i Helsingborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en teamledare för nattarbete till produktion i Helsingborg! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en teamledare på nattetid som ska stötta ansvarig konsultchef. Har du tidigare erfarenhet som teamledare och har vad som krävs för att motivera personal? Då tycker vi på StudentConsulting att du ska söka tjänsten redan idag!

Information om uppdraget:

Till en av våra storkunder i Helsingborg söker vi nu dig som vill arbeta som teamledare med produktionsarbete inom livsmedelsbranschen. Arbetsuppgifterna består av grönsakshantering vid löpande band samt hacka och packa sallad på ett kyllager. Du kommer även att arbeta med personal- och produktionsansvar vilket innebär att du är en värdefull nyckelperson för vår kund.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
•Tillgänglig för sjukanmälan efter 17.00
•Akuta avrop
•Lägga schema för helgen samt hantera beställning av personal från kund
•Lägga schema för kommande veckor
•Utbilda ny personal från StudentConsulting hos kund.
•Närvara vid introduktion tillsammans med ansvarig konsultchef
•Rapportera till Konsultchef löpande utefter nedan
•Avvikelser under helgen samt föregående vecka
•Leveranssäkerhet hos kund
•Produktivitet
•Kvalité på arbete
•Kampanjer/Info

Detta söker vi:

Vi söker dig som är snabb och effektiv i ditt arbete och som aldrig ger upp. Eftersom du är nyckelpersonen till kunden är du serviceminded och lojal mot såväl konsulter från StudentConsulting samt ordinarie personal från kund. Som person är du hjälpsam, saklig och pedagogisk. Du är heller inte rädd att hugga i där det behövs och har skinn på näsan och kan vara den bästa förebilden för våra konsulter. Som person ska du inte ha några problem att fatta snabba och svåra beslut och att arbeta proaktivt. Du tar ditt arbete på allvar och tar ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs med att ha mycket på din agenda.

Meriterande för denna tjänst är att du har tidigare arbetslivserfarenhet från liknande bransch samt erfarenheter av ledarskap. Ett krav är att du ska tillämpa svenska flytande i tal och skrift.

Då kollektivtrafiken är begränsad till arbetsplatsen är det meriterande med körkort och tillgång till bil.

Du kommer att vara anställd hos StudentConsulting och arbetar ute hos kund.
Ansök gärna redan idag då intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54229

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till