Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker en Systemtekniker till Cygate i Växjö! jobb i Växjö på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker en Systemtekniker till Cygate i Växjö! på Framtiden

Vi söker en Systemtekniker till Cygate i Växjö!

Framtiden Växjö, Kronobergs län Heltid


Har du ett stort intresse för IT och drivs du av ständig utveckling? Då är detta rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som systemtekniker kommer du att få vara en del av Cygates driftfunktion i Växjö. Här får du tillsammans med fem andra kollegor ansvara för ärenden och hantera felsökningar för att säkerställa driften för deras kunder men också jobba med planerade uppgifter så som uppdateringar, underhåll med mera. Arbetsuppgifterna är en mix av hantering av system, applikationer, nätverk, server, lagring och virtuella plattformar. Både in-prem och i public cloud, Visst arbete ute hos kunderna kan förekomma.
Du kommer jobba nära teamet och de första månaderna kommer du få stöd i ditt arbete. Det kommer även finnas utvecklingsmöjligheter i form av specialisering inom ett specifikt område, tex. Cloud, nätverk och säkerhet.

Om företaget
Cygate är ett nordiskt företag som finns representerade i Sverige och Finland. De tillhör Nordens ledande systemintegratör inom data- video- och telekommunikation. Företaget skapar lösningar åt bland annat Internetleverantörer, telekomföretag, stat, myndigheter, Internetföretag, och tillverkningsindustrin. Med sin spetskompetens inom nätverk, säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift skapar de IT-infrastrukturlösningar som ökar effektiviteten och minskar riskerna för företag och organisationer.

Din profil
Du drivs av ständig utveckling och gillar att lära dig nya saker. Rollen som systemtekniker innebär mycket frihet under ansvar, därför är det viktigt att du är ansvarstagande och bra på att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Eftersom det sker nära samarbete med teamet i Växjö är det viktigt att du vill utvecklas tillsammans genom att dela och ta emot kunskaper och erfarenheter.

Skallkrav:
  • YH-utbildning inom IT/data/nätverk eller motsvarande
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-Körkort
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande tjänst
  • Erfarenhet av Cloud/Azure/GCP/AWS
  • Tillgång till bil

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag.

Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Ort: Växjö
Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000049844121