Jobbet Vi söker en systemadministratör inom Linux! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en systemadministratör inom Linux! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Har du ett brinnande intresse för teknik och kan mycket om Linuxbaserade operativsystem? Är du sugen på att jobba i stora lokala och globala IT-miljöer?
Läs då vidare

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu efter en eller flera systemadministratörer inom Linux som kommer att ingå i ett Linux-team med engagerade och duktiga specialister och tekniker. Du kommer att arbeta som konsult åt vårt kundföretag där du dagligen jobbar med uppgifter som:

- felsökning
- drift och underhåll
- installationer & konfigurering

Det finns alltid goda möjligheter till att bidra med egna lösningsförslag eller test och utvärdering av nya teknologier då det på arbetsplatsen drivs utvecklingsprojekt kontinuerligt.

Uppdragen du som konsult kommer att arbeta på pågår alltid under en längre period och detta ger dig som anställd möjlighet till att utvecklas tillsammans med ditt team. Du blir erbjuden en individuellt anpassad utvecklings- och utbildningsplan och en rad andra förmåner. Om du är sugen på att flytta till Östergötland och tycker att detta jobb verkar passa dig perfekt så kan vårt kundföretag även hjälpa till med boende och flytt!

Detta söker vi:

Vi söker både juniora och seniora profiler där det viktigaste är att du har ett stort tekniskt intresse och brinner för Linux och open source.

Du som söker behöver även högskoleutbildning/YH-utbildning inom området eller arbetslivserfarenhet som väger upp mot detta. Det är ett krav att du har erfarenhet av Linuxbaserade operativsystem, gärna RHEL och CentOS. Vidare vill vi att du har goda scriptkunskaper i Bash eller Python, har erfarenhet av övervakning/monitorering (OP5 eller Nagios) samt har vana av att dokumentera på svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom något eller några av dessa områden:
- Virtualisering
- Nätverk/brandväggar/nätverksutrustning
- Git
- Automatisering i Puppet, Salt eller Ansible
- Containers, Docker & Kubernetes
- Jira/Confluence
- Cloud: AWS, GCP, Azure eller Privata Clouds såsom VMWare Vcloud eller Openstack

För denna tjänst är det ett krav att du är svensk medborgare samt är flytande i svenska i tal och skrift.

Detta är en rekrytering och du som blir aktuell för tjänsten kommer att bli anställd direkt av vårt kundföretag men StudentConsulting håller i en del av rekryteringsprocessen. Låter jobbet som något för dig så tycker vi att du ska söka tjänsten redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50186

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till