Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker en storkökskock! jobb i Bollebygd på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker en storkökskock! på Uniflex

Vi söker en storkökskock!

Uniflex Bollebygd, Västra Götalands län Deltid
Jobbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta som kock hos vår kund i Bollebygd! Verksamheten du kommer arbeta i serverar frukost och lunch för cirka 100 anställda. Vi ser att du som söker har erfarenhet av att arbeta inom restaurang eller storkök och har ett genuint intresse för matlagning. Har du en utbildning som kock är det högt meriterande. Du blir anställd av Uniflex och hyrs ut till kund. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som kan förekomma i en lunch/frukost restaurang. Du ska tillsammans med kollega planera och utveckla menyn. Kunskaper inom livsmedelshygien och egenkontroll är ett krav. Uppdraget är på deltid och förväntas starta i mars. Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Personliga egenskaper
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi ser att du är: • Serviceinriktad • En person med god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt • Bra på att ta egna initiativ och är flexibel • En person som ser möjligheter och är noggrann • Bra på det svenska språket i tal och skrift


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57154