Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker en maskiningenjör till spännande projekt på Semcon! jobb i Växjö på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker en maskiningenjör till spännande projekt på Semcon! på Framtiden

Vi söker en maskiningenjör till spännande projekt på Semcon!

Framtiden Växjö, Kronobergs län Heltid
Är du nyexaminerad ingenjör inom maskinteknik och vill ha varierande arbetsuppgifter inom spännande projekt? Vi har tjänsten för dig!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som mekanikkonstruktör arbetar du projektbaserat hos Semcons olika kunder. Projekten kan var ute hos kund eller inhouse hos Semcon. Semcon har bland annat kunder inom fordonsindustrin och anläggningsindustrin. Ett exempel på ett projekt kan vara att ta fram produktionstekniska lösningar. Du samarbetar nära el/automation. Arbetet sker i 3D-CAD. Du ritar upp modeller och tar fram ritningar, för att sedan beställa produkterna. Det sker en löpande dialog gällande konstruktion, möjligheter och lösningar med andra i teamet i projektet.

OM FÖRETAGET
Semcon är ett internationellt teknikföretag med över 1 800 medarbetare i sju länder. Företaget hjälper deras kunder att omvandla teknik till unika användarupplevelser genom att förena fysiska och digitala lösningar.
Semcon är ett företag som bryr sig om sina konsulter och sätter gemenskap och trivsel i fokus. De håller blanda annat gemensamma aktiviteter flera gånger om året för sina konsulter, tex 7-kamp och gemensamma middagar.

DIN PROFIL
I rollen som mekanikkonstruktör har du löpande kontakt med Semcons kunder vilket innebär att du är bekväm med kundkontakt och är en social person. I de olika projekten arbetar du nära kunder och andra medarbetare i teamet, därför är det viktigt att du är samarbetsvillig och ä en teamspelare. Du tar ägarskap över dina arbetsuppgifter och är ansvarstagande.
Skallkrav:
  • Högskoleingenjör inom maskinteknik
  • Svenska och engelska, tal och skrift
  • Körkort
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av tillverkande industri
  • Tidigare erfarenhet av likande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av CAD

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Ort: Växjö
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000050483017