Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker en snickare med truckvana till vår kund i Hallsberg jobb i Örebro på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker en snickare med truckvana till vår kund i Hallsberg på Uniflex

Vi söker en snickare med truckvana till vår kund i Hallsberg

Uniflex Örebro Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu en snickare/lagerarbetare. Arbetet ställer höga krav på stresstålighet, precision och ansvarstagande. Befattningen kräver även ett stort lösningsfokus och en förmåga att arbeta metodiskt. Vi arbetar mot dagligt uppsatta mål och du blir en viktig del i att bidra till gruppens resultat. •Snickeri •Ompackning. Ansvara för kontroll och mottagning av gods •Säkerställa rätt leverans av varor till rätt plats. •Bidra med förslag och idéer till förbättringar i den dagliga driften •Arbeta med ett starkt kundfokus där personlig service, engagemang och flexibilitet är A och O •Övriga sedvanliga arbetsuppgifter inom lager som exempelvis truckkörning, lagervård, inventering, lastning, kontroll av lagersaldo, städning i lagerlokaler, hantering och märkning av gods, rapportera avvikelser m.m. •Bidra till gott samarbete och god kommunikation med kollegor, förmän, chefer, leverantörer, expeditörer och kunder Arbetstiden är 2-skift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och lösningsfokuserad. Du ser vad som behöver prioriteras och tar egna initiativ. Du kommer arbeta i en föränderlig miljö så det är viktigt att du är flexibel och kan hantera snabba förändringar. Du har en positiv inställning och har alltid kunden i fokus. Vi ser också att du har en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsrutiner och att du förstår vikten av att ha ett gott samarbete med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kvalifikationer: Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom lager och logistik. Du innehar truckkort, behörighet A och B. Du ska kunna hantera verktyg då en del inbyggnader görs. I tjänsten kan det förekomma en del tunga och repetitiva arbetsmoment så du behöver ha en god fysik och hälsa. Vi ser också att du har goda kunskaper i svenska i både tal- och läsförståelse. Viss datavana krävs också då vi hanterar vissa ärenden där. Viktigt att du som söker tjänsten kan jobba hela sommaren.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57130