Jobbet Vi söker en Servicetekniker till Office i Kiruna! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en Servicetekniker till Office i Kiruna! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Kiruna

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för teknik? Trivs du i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och du får ta stort eget ansvar? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Som Servicetekniker på Office kommer du att arbeta med teknisk service och support för Office tjänster och produkter. Arbetet utförs fjärrledes eller på plats ute hos företagets kunder. Du kommer att utföra installationer, underhåll, felsökningar och uppgraderingar av print-, möteslösningar och nätverk. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande, utöver ovanstående information kommer du bitvis att utbilda medarbetare och kunder genom att hålla demos av tekniska lösningar. Att arbeta på Office innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hur teknik fungerar. Som Servicetekniker kommer du ansvara för att bestämma status för ärenden samt åtgärder för genomförande. Du har befogenhet att köpa in de tillbehör och reservdelar som behövs för att jobbet ska kunna utföras. Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Har du en stark vilja av att lära- och god förmåga att skapa fina relationer med kollegor och kunder, då välkomnar vi dig varmt att söka denna tjänst! Vi söker dig som har fullständig gymnasiekompetens. Du är teknisk kunnig, praktiskt lagd och har ett stort intresse för arbete inom teknisk miljö. Utöver detta är det bra om du har god kännedom om det som är Office verksamhet, produkter och tjänster. Du behärskar svenska och engelska obehindrat. Som person är du driven och lättlärd. Du är verbal, kommunikativ och har lätt för att ta till dig skriftliga och muntliga instruktioner. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting, och Offices önskan är att alla eventuella frågor går direkt till StudentConsultings rekryterare Therese Isaksson via telefon: 072-2145329 eller e-post: therese.isaksson@studentconsulting.com. Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Om arbetsgivaren:

Office erbjuder IT-baserade lösningar med tjänster och produkter till företag och offentlig förvaltning, med fokus på effektiva arbetsredskap inom IT, Dokument, Möten och Telefoni. Lösningarna bidrar till att förbättra våra kunders effektivitet och lönsamhet. Våra kunder ska kunna skapa, organisera och visualisera digital information; hur de vill, när de vill och var de vill.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53542

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till