Jobbet Vi söker en Säljcoach till LF Norrbotten! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en Säljcoach till LF Norrbotten! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av säljarbete med goda resultat? Vill du ta ett kliv fram och utveckla andra personer till att bli framgångsrika säljare? Då kan det vara just dig vi söker!

Information om uppdraget:

Många norrbottningar väljer att samla sina försäkringar och bankaffärer hos LF. De värdesätter lokal närhet i kombination med förstklassig personlig service. Vi är därför i behov av att förstärka vårt lag med en säljcoach som kommer att arbeta med företagets försäkringsrådgivare inom privatförsäkring. Som säljcoach hos oss kommer du att ansvara för att inspirera och motivera medarbetarna till ökad försäljning. Du arbetar med att bibehålla och öka samtalskvalitén. Som säljcoach kommer du också att vara med och utbilda nya försäkringsrådgivare. Du är en länk i kedjan inom vårt utvecklingsarbete och jobbar med att identifiera förbättringsområden inom verksamheten. Du driver verksamheten framåt och har stort fokus på att uppnå goda resultat. Arbetstiderna är varierande. Du arbetar både dagtid och kväll under vardagarna.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning. Du är pedagogiskt lagd, duktig på att förmedla dina kunskaper och vägleda säljare mot uppsatta mål. Är du utbildad inom sälj och/eller ledarskap är det ett stort plus. Du inspirerar och entusiasmerar dina kollegor oavsett om de är nya i yrkesrollen eller har gedigen erfarenhet inom branschen. Det är meriterande om din erfarenhet kommer från försäkringsbranschen alternativt genom annan försäljning via telefon. Du är kreativ och duktig på att framta tävlingar och andra säljmotiverande aktiviteter.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av LF Norrbotten. Vid frågor om tjänsten, vänlig kontakta ansvarig rekryterare Therese Isaksson på 072-21 45 329 eller therese.isaksson@studentconsulting.com.

Om arbetsgivaren:

LF Norrbotten erbjuder banktjänster, försäkringar och pensionssparande till kunder i Norrbottens län. Vi har kontor i Luleå, Piteå och Arvidsjaur. Vi bedriver också fastighetsförmedling genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling på fyra orter i länet. Vi har en lokal närhet till kunderna och en unik bredd i våra tjänster. Tillsammans med landets övriga 22 länsförsäkringsbolag bildar vi länsförsäkringsgruppen. Det ger oss det lilla företagets närhet och flexibilitet i kombination med det stora bolagets resurser.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49130

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till