Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker en regionschef för våra Försäljnings- och driftkonsulter i Norröst! jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker en regionschef för våra Försäljnings- och driftkonsulter i Norröst! på ICA

Vi söker en regionschef för våra Försäljnings- och driftkonsulter i Norröst!

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Vi söker en Regionschef Norr/Öst för Försäljnings- & Driftkonsulter på ICA!

Välkommen att jobba med entreprenörer av världsklass, mitt i en dagligvaruhandels- transformation, för ett av Sveriges starkaste varumärken – ICA!  

Beskrivning av verksamheten 

Butikskonsult & Verksamhetsstöd tillhör den del inom ICA Sverige AB som heter Butik & Försäljning, funktionen som ansvarar för samtliga profiler Maxi, Kvantum, Supermarket, Nära. Vårt uppdrag är att utveckla och leverera produkter och tjänster till ICA butikerna och butiksnära roller med fokus på kundernas behov och butikslönsamhet genom att kombinera kompetens från erfarna butiksmedarbetare med analytiska förmågor & ny teknik. Affärsområdet Butikskonsult och Verksamhetsstöd består av cirka 100 kunniga och engagerade medarbetare och omsätter cirka 100mkr per år. 

Det här erbjuder vi

Din vardag som Chef för Försäljning- & Driftkonsulter i vår Norröstregion med utgångspunkt Solna, innebär ett ansvar för ca 12 konsulter som tar utgångspunkt från Stockholm och levererar tjänster i Östra och Norra Sverige. Du har resultatansvar för din verksamhet samt ansvarar för försäljning, leverans, kompetensutveckling och att vi har ett relevant erbjudande inom konsultområden såsom lönsam försäljning (t.ex. KARL), Mat & Restaurang, E-handel, butiksdrift (t.ex. LBD, BBD), butiksdatasystem (t.ex. ELD, AOB), bemanning, specialvaror m.m. Du delar din tid mellan att coacha ditt team och själv leverera tjänster i butik.

Du ingår i ledningsgruppen för Försäljnings och Driftkonsulter samt ledarforum för Butik & Försäljning.

Du kommer mätas på effekt i butik av utförd uppdrag, butiksnöjdhet, medarbetarenöjdhet samt avdelningens finansiella resultat.

Vem är du?

Du är en erfaren ledare som ger ansvar och mandat! Du har ett coachande tillvägagångssätt och leder din verksamhet med mål och riktning. Dina medarbetare ges utrymme att utvecklas under ditt ledarskap.

Du är nyfiken, innovativ och modig! Denna roll kräver att du är intresserad av att ligga i framkant inom butikstjänster och innovation. Du är orädd och har en drivkraft att ständigt utveckla dig själv och andra utifrån verksamhetens behov.

Du är professionell och har ett förtoendeingivande förhållningssätt! Det är meriterande om du har god kännedom inom ICA och vår affärsmodell. Du uppskattar att arbeta och driva affär i handlargränssnittet och uppskattar handlardialogen.

Du är resultatinriktad med sinne för affären! Du har erfarenhet av att driva lönsamhet. Du får med dig andra i att förverkliga idéer till handling.

Du är analytisk och strukturerad! Du har förmåga att snabbt kunna förstå och bryta ner affärsproblem.

Du är lyhörd! Du förmår att lyssna och identifiera behov och på så sätt bidrar till att dina medarbetare samt våra ICA-handlare får rätt stöd. Du bidrar aktivt med att skapa god samverkan i samtliga gränssnitt.

Du har hjärtat på rätta stället! Du förstår samspelet mellan innovationsfrämjande kultur mellan strategi, process, kultur och medarbetardynamik och tycker det är enormt viktigt.

Du har akademisk examen Civilekonom/Civilingenjör eller motsvarande. Du har arbetslivserfarenhet från att arbeta i en ledande position med resultatansvar samt erfarenhet av att leda medarbetare, gärna inom detaljhandel.

Känner du igen dig? Välkommen med din ansökan!
 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktinformation

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Johannes Jansson, 0722202395, [ Link removed ]


Sista dag för Ansökan 

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev), dock senast den 1:a Oktober. Urvalet kommer dock ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdag har passerats.

Vi på ICA har ett stort behov av ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via video och telefon i första hand. Välkommen till oss!  

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0014220