Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker en Personalassistent som vill utmanas och ta ansvar! jobb i Jönköping på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker en Personalassistent som vill utmanas och ta ansvar! på Uniflex

Vi söker en Personalassistent som vill utmanas och ta ansvar!

Uniflex Jönköping, Jönköpings län Deltid
Jobbeskrivning
Vi på Jönköpings kontoret söker nu en kollega som kan komplettera vårt team! Vi söker dig som studerar inom HR och nu vill ha möjlighet att omsätta teorin i praktiken. Genom att vara en stor del av den dagliga driften och vilja ta stort ansvar får du möjlighet att utvecklas och skaffa dig erfarenhet för framtida karriärsmål! Vi arbetar med rekrytering och bemanning av både arbetare och tjänstemän. Allt ifrån kundtjänstmedarbetare och säljare till truckförare och svetsare. Vi är en grupp på tre personer, som tror att ha kul på jobbet är en framgångsfaktor, och vi arbetar alltid snabbt och effektivt för att nå resultaten vi önskar! I rollen som personalassistent kommer du stötta vår personalansvarige i dennes arbete. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av följande: •Intervjuer •Referenstagning •Kundkontakt •Kontakt med konsulter •Utbokning av konsulter •Blandad admin Du arbetar dagligen i personalsystemet Intelliplan.

Personliga egenskaper
Som personalassistent pratar du dagligen med kandidater som är potentiellt framtida konsulter hos oss på Uniflex och därav ställer vi krav på god social kompetens. Du kommer att vara en viktig del i vårt rekryteringsarbete med att hitta rätt kandidater. Du skall vara hungrig för nya utmaningar då branschen vi arbetar i är föränderlig, ingen dag är den andra lik. Vi söker en person som är självgående och tar egna initiativ. Här erbjuds du en fartfylld och spännande tjänst på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter för framtiden! Arbetstider kan vara flexibelt då det kan vara både heldagar och halvdagar och går fint att kombinera efter ditt schema. Arbetsmängden kommer att variera månad för månad. Vissa månader färre arbetspass, vissa månader desto fler. Under sommaren kommer du få möjligheten att arbeta vissa hela veckor för att stötta upp när ordinarie personal är på semester. Vi söker dig som: – Studerar på universitet/högskolenivå – Behärskar svenska flytande i tal och skrift – Kan tänka dig att arbeta på ett varierande schema där arbetsmängden inte alltid är fastställd – Är flexibel och kan hoppa in och jobba med kort varsel. Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55399