Jobbet Vi söker en personaladministratör till Svenska Turistföreningen! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en personaladministratör till Svenska Turistföreningen! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Kiruna

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av personalfrågor? Är du en fena på administration? Trivs du med självständigt arbete? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker en personaladministratör till STF Abisko, Kebnekaise och Saltoluokta, tjänsten ligger på ca 75% med möjlighet utökning till 100%. STF tillhandahåller personalboende på alla fjällstationer, du kommer att resa emellan dessa. Du spenderar större delen av din tid i Abisko med något besök per säsong till de övriga fjällstationerna. Del av arbetet kan skötas hemifrån om det är önskvärt. I rollen som personaladministratör kommer du ansvara för de övergripande personalfrågorna. Du får vägledning och stöttning från HR avdelningen på huvudkontoret i Stockholm.

En stor del av arbetet går ut på att administrera löneunderlag, avtal och andra processer inom HR. När det är dags att rekrytera ansvarar du för att publicera annonser, svara på frågor och samordnar rekryteringsprocessen. Arbetsmiljöfrågor är även det en viktig del av ditt arbete. Du finns även som stöd till chefer i ovanstående nämnda frågor. Sist men inte minst följer personalsamordnaren upp personalkostnader tillsammans med platschef och avdelningschefer. Verksamheten präglas av värdeorden nyfiken, omtänksam, äkta, professionell och engagerad. Som anställd på STF är det viktigt att du går i linje med detta.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av personalfrågor. Du har troligen högskoleutbildning inom HR och/eller har flera års erfarenhet av kvalificerad administration. Du trivs med att arbeta självständigt och är duktig på att planera, följa och utveckla rutiner. Du har erfarenhet av administration och ekonomi. Du är duktig på människobemötande och har en väl präglad social förmåga. Du är en skicklig datoranvändare, och lär dig snabbt olika system. Det är meriterande om du har kunskap inom HRF/Unionen/Visitas avtal. En förutsättning för att du ska trivas i din tjänst är ett stort intresse för friluftsliv. Du gillar att stötta och engagera och kollegor och medarbetarna samt sträva mot fastställda mål. Erfarenhet av tidrapportering och schemaläggning är meriterande. Även erfarenhet från hotell eller restaurangbranschen där det förekommer olika bemanningsfrågor samt erfarenhet från hantering av en verksamhet där det finns säsongsarbete. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Känner du igen dig i våra värdeord, då är du kanske den vi söker?
Omtänksamma – Vi tar hand om våra medlemmar. Vi får våra gäster att känna sig välkomna. Vi gillar att ta hand om varandra och värna om natur- och kulturmiljöer.
Engagerade – Vi tror på det vi gör. Det syns i vår kommunikation och hos våra representanter. Och smittar av sig på människor runt omkring!
Nyfikna – Vi vill veta mer om vår omgivning och vi letar alltid efter nya upptäckter. Om historia och kuriosa, om utflyktsmål eller nya sätt att turista.
Professionella – vi har rätt kunskaper för våra uppdrag. vi vet hur man påverkar, hur man tar hand om medlemmar och gäster och hur man tar sig fram säkert på äventyret.
Äkta – Med en genuin kärlek för miljö, råvaror, vad vi gör och erbjuder.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av STF. Tjänsten kommer att tillsättas omgående, tveka därför inte, sök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mail, sök direkt via vår hemsida. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Therese Isaksson på telefon 072-21 45 329 eller via mail på therese.isaksson@studentconsulting.com.

Om arbetsgivaren:

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för fler att upptäcka Sverige. Vi är en förening med eldsjälar som letar upptäckter vid sidan av vägen, längre in i skogen och högre upp på fjället. Vår personal, våra 242 000 medlemmar, gäster och ideellt engagerade är alla med och gör skillnad för människor och miljö. Vi har ungefär 250 personliga, genuina och hållbara boenden – från fyr och fjällstation till skepp och hotell - som gör det möjligt för fler att uppleva Sveriges natur och kultur. Tillsammans slår vi vakt om dessa miljöer och gör det enkelt att turista hållbart.

Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Antalet helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hosteling International med 4 000 anläggningar i 90 länder.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52268

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till