Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker en person till utlastningen med traverskompetens till Abetong i Vislanda! jobb i Alvesta på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker en person till utlastningen med traverskompetens till Abetong i Vislanda! på Uniflex

Vi söker en person till utlastningen med traverskompetens till Abetong i Vislanda!

Uniflex Alvesta, Kronobergs län Heltid
Jobbeskrivning
Ingen kan mer om betong än vi. På ett ansvarsfullt sätt konstruerar och tillverkar vi allt från prefabricerade betongelement för bostäder och industrier till järnvägssliprar och produkter för lantbruk och häst. Det är vår kunskap och erfarenhet i kombination med betongens egenskaper som skapar värde för dig som kund och som bidrar till ett hållbart samhälle. Till S-fabriken i Vislanda söker vi nu en erfaren och ansvarstagande traversförare för utlastning och lastning för transport av färdiga produkter. Här tillverkas b.la skalväggar, vägg- och bassängelement som är stora både till storlek och vikt, så ditt säkerhetstänk och strukturerade arbetssätt är av stor betydelse. Du skall även arbeta med slipmaskin för att göra den slutliga finishen på de tillverkade betongprodukterna. Arbetet är inte så fysiskt betungande då det finns ergonomiska hjälpmedel på arbetsplatsen.

Personliga egenskaper
Du har en traversutbildning och en dokumenterad erfarenhet av arbete med travers. Har du även kunskap inom betong och utlastning så är det starkt meriterande. Vi ser gärna att du är • Ansvarstagande • Initiativrik • Självgående • Kommunikativ i tal och skrift B-körkort och Traversutbildning är ett krav. Anställningen startar på Uniflex med goda möjligheter till anställning på Abetong. Arbetstider måndag- fredag dagtid. Placeringsort Vislanda Frågor om tjänsten besvaras lämpligast av [ Email address blocked ] Uniflex kommer att intervjua löpande så välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Vi söker en person till utlastningen med traverskompetens till Abetong i Vislanda!
Uniflex Alvesta Heltid
Teknisk montör till Medicvent i Umeå
Uniflex Umeå Heltidsanställd
Betongarbetare till Byggelement AB
Uniflex Örnsköldsvik Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55101