Jobbet Vi söker en passionerad och kompetent Systemkonsult till Hi5! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en passionerad och kompetent Systemkonsult till Hi5! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort intresse för IT och teknik? Drivs du av problemlösning och tycker om att arbeta med service? Då kan det vara just dig vi söker! Du erbjuds ett spännande jobb i ett växande och personligt företag.

Information om uppdraget:

Hi5 befinner sig i en expanderingsfas och söker just nu en dedikerad Systemkonsult till Luleå. Företaget levererar lösningar, produkter och konsulttjänster inom IT, till företag och organisationer. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och omfattar installation och implementering av nya system. Även underhållning- och uppgraderingar av system i små och stora IT-miljöer. Dina ansvarsområden varierar beroende på vilket behov som finns. Du kan exempelvis få ta ansvar för infrastrukturdrift, servrar, kommunikation och nätverk.

Arbetet sker via 2-line support, men även onsite hos kunder. Du har många gånger eget kundansvar och delprojektering i större projekt. I rollen som Systemkonsult kommer du att upprätta driftdokumentation, genomföra underhåll och utföra tester av system för att säkra och öka kvaliteten. Arbetet kan exempelvis innefatta att planera och genomföra systemändringar.
Företaget är mån om- och strävar efter att anställda ska bli bättre och utvecklas. Det finns möjligheter att specialisera sig inom områden där stort behov av kunskap finns, via exempelvis utbildningar.

Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat, så tveka inte- sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Vi på StudentConsulting sköter hela rekryteringsprocessen, men du blir anställd direkt av Hi5. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Therese Isaksson på therese.isaksson@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som har fullständig gymnasiekompetens. Det är även meriterande om du har relevant högskoleutbildning inom området. Du är nyfiken, duktig på att ta egna initiativ och driven. Du gillar utmaningar och tar dig an dom med fokus och stabilitet.

Vi välkomnar varmt juniora talanger att söka denna tjänst. Vi vill att du som sökande har tidigare erfarenhet av konsultarbete inom IT. Vi önskar att du har erfarenhet av applikationspaketering för automatiserade miljöer, klientmanagering, serviceinstallation och 2-line support. Det är meriterande med erfarenhet inom något av följande: SCCM, MDT, windows server, active directory och Azure. Det är ett krav att du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat. B körkort är ytterligare ett krav.

Om arbetsgivaren:

Vill du veta mer om företaget? Läs mer på www.hi5.se eller bli inspirerad genom länken: https://infotechumea.se/nyheter/innovationsdag-ger-nya-ideer

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49783

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till