Jobbet Vi söker en passionerad fotograf till Kalix! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en passionerad fotograf till Kalix! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Kalix

Arbetsbeskrivning

Vi söker för vår kunds räkning en skolfotograf. Är du verksam fotograf idag, eller amatörfotograf med intresse för ett uppdrag som startar omgående. Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som vill arbeta som skolfotograf på förskolor och skolor i Kalixområdet. Du arbetar från hemmet självständigt och erhåller utrustning för foto- och studio under din anställning. Du kommer att få ditt uppdrag på mail ca 1 vecka innan aktuellt jobb ska utföras. Fotograferingen kommer att ske genom orderfiler i fotografdatorn och skickas omgående via FTP när jobbet är avslutat för produktion. Resor med övernattning kan förekomma.

Anställningen är på heltid från skolstart till höstlovet. Du får utbildning ges innan ditt första arbete 19-20 aug. Efter höstlovet finns det möjlighet att gå över till en timanställning, där du själv styr din tillgänglighet.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är verksam fotograd idag, eller dig som har ett stort intresse och erfarenhet av fotografi. Det är meriterande om du är utbildad inom foto/media. Det är också ett plus i kanten om du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Det är ett krav att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Ytterligare ett krav är körkort B och tillgång bil. Som person vill vi att du är självständig i ditt arbete. Du är duktig på att planera och strukturera dina arbetsuppgifter. Du har ett glatt humör och smittar av detta på barn och unga.

Vid anställning måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belasningsregister.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49797

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till