Jobbet Vi söker en operativ inköpare till en internationell koncern! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker en operativ inköpare till en internationell koncern! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Borås
1 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du några års erfarenhet av rollen som operativ inköpare och vill ta nästa steg i karriären? Vill du arbeta med att skapa goda affärsrelationer för att ständigt förbättra kvalitet, leverans, kostnad och egenskaper för ditt sortiment?

Information om uppdraget:

I samarbete med vår kund söker vi en operativ inköpare som kommer att arbeta på deras kontor i Borås. Som operativ inköpare tar du del av hela inköpsprocessen och det är vanligt förekommande att du får ha hand om ett eget sortiment. I rollen utmanar du leverantörerna för att hitta förbättringar och sparmöjligheter.

Rollen som inköpare kommer även innefatta arbete med orderläggning, logistiska frågeställningar, prisförhandlingar samt offert- och avtalshantering. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma utöver detta beroende på hur din profil ser ut.

I din roll som operativ inköpare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Dagligt problemlösande som uppkommer vid förvaltning av kontrakt och leverantörsbas
• Orderläggning
• Fakturaavstämning
• Leveransbevakning
• Upprätthållande av strategier
• Värdeskapande inköp

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom inköp/ekonomi samt några års erfarenhet av rollen som operativ inköpare från en större organisation. Det är mycket önskvärt att du tidigare jobbat med tekniskt inköp. Mycket goda kunskaper i Officepaketet samt svenska och engelska, både i tal och skrift, är en förutsättning för dessa typer av uppdrag. Kan du även andra språk på samma nivå så är detta meriterande.

Du kommer till en början vara anställd hos oss på StudentConsulting och uthyrd till kund. Möjlighet till fast anställning hos kunden finns vid rätt sökande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44984

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till