Jobbet Vi söker en operativ inköpare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en operativ inköpare! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Är du en duktig planerare och har enkelt för att föra dialog mot företag?

Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en operativ inköpare till en av våra attraktiva uppdragsgivare i Västerås. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund som är ett stort, välkänt och internationellt företag inom kraft- och automationsteknik

I tjänsten som operativ inköpare förekommer arbetsuppgifter bestående av övervakning av inkommande materialleveranser, framtida krav och nuvarande lagernivåer för att säkerställa tillräckligt material finns tillgängligt inom fabriken enligt produktionsplanen. Planera och genomföra avhjälpande aktiviteter vid störningar och fungerar som en enda kontaktpunkt gentemot leverantörer avseende leveranser. Frekvent dialog med leverantörer baserade i Asien, Europa och delvis Sverige.
Optimering av Inventory Management, t.ex. optimera buffertar, säkerhetslager, ledtid, satsstorlekar, förpackningar etc.

Detta söker vi:

Flytande engelska är obligatorisk (skriftlig och talad).
Kunskap om ytterligare språk är meriterande (t ex kinesisk).
Erfarenhet inom Supply Chain Management, Procurement, Logistics, Operations är obligatorisk.
Kunskap om Office (Excel + Outlook) är obligatoriskt.
SAP kunskap (material mästare, lager mästare etc.) är meriterande.
Hög nivå på IS / IT kunskap är meriterande.

Startdatum mitten av augusti föredraget men lite flexibelt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49575

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till