Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker en operatör- Rörplasma till Växjö. jobb i Växjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker en operatör- Rörplasma till Växjö. på Uniflex

Vi söker en operatör- Rörplasma till Växjö.

Uniflex Växjö, Kronobergs län Heltid
Jobbeskrivning
Dina arbetsuppgifter innebär att du tar hela maskinansvaret vilket i stora drag innebär daglig service, underhåll, förbereda inmatning, materialkontroll, omställning, justering samt efterarbete. Viss programmering kan förekomma så därför är det bra att du har en viss datavana. Praktisk erfarenhet av arbeten som CNC-operatör är meriterande.

Personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll behöver du ha goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik, maskin vana, travers- och truckkort. Dessutom behöver du baskunskaper i engelska. Att arbeta som maskinoperatör för en rörplasma kräver att du är extremt noggrann och tar ett stort ansvar, inte bara för det som produceras utan även för att maskinen sköts på bästa sätt och det enligt instruktion. Du är ansvarstagande, självgående, har en förmåga att kunna prioritera och hantera flertalet uppgifter samtidigt och självklart har du ett stort tekniskt intresse. I dagsläget är denna tjänsten förlagd till dagskift. Frågor kring tjänsten besvaras av [ Email address blocked ] Uniflex kommer att intervjua löpande så välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Vi söker en operatör- Rörplasma till Växjö.
Uniflex Växjö Heltid
Är du serviceinriktad med intresse för maskiner
Uniflex Eskilstuna Heltidsanställd
Söker centerless slipare till Kungsör
Uniflex Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55156