Jobbet Vi söker en noggrann och ansvarsfull fabriksarbetare till Bålsta! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en noggrann och ansvarsfull fabriksarbetare till Bålsta! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Habo

Arbetsbeskrivning

Trivs du i ett fysiskt arbete där du får ta ett stort ansvar och arbeta praktiskt är detta något för dig. Sök tjänsten som fabriksarbetare idag!

Information om uppdraget:

Vår kund är en av de marknadsledande producenterna av betong- och naturstensprodukter i Norden. De har verksamhet på 20 produktionsanläggningar i Sverige och även verksamhet ute i Europa. I den här tjänsten kommer du att jobba i Bålsta.

I den här rollen kommer du att arbeta som fabriksarbetare där dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att inspektera och kontrollera markstenar. Arbetet sker på olika stationer där du utifrån riktlinjer och specifikationer tar bort stenar som behöver bytas ut och ersätter dessa med nya. Då du kommer följa olika säkerhetsrutiner för varje station är det av stor vikt att du kan sätta dig in i dessa utan problem. Du kommer i rollen att till stor del arbeta självständigt men har ett härligt och kunnigt team runt omkring dig.

Du kommer i den här tjänsten att jobba i skift om 12 timmar, där du kommer att arbeta 4 dagar och sedan vara ledig i 4 dagar. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer att bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund i Bålsta. Uppdraget är på visstid och kommer att pågå i 6 månader, med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer hålls löpande och tjänsten är beräknad att starta i November.

Detta söker vi:

I den här tjänsten lägger vi stor vikt på personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad i ditt arbete och som alltid strävar efter att göra ditt bästa. Då du kommer jobba med maskiner som kräver hög säkerhet är det viktigt att du är noggrann och ansvarstagande. Arbetet är fysiskt krävande och passen är långa så det är viktigt att du är uthållig och har en god fysisk. Truckkort är meriterande, men inget krav. Har du körkort och tillgång till egen bil är detta också positivt.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50649

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till