Jobbet Vi söker en Nätverkstekniker till Luleå kommun! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en Nätverkstekniker till Luleå kommun! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Har du utbildning och/eller erfarenhet av arbete som Nätverkstekniker? Är du initiativtagande, lösningsfokuserad och trivs med arbete i team? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

För Luleå kommuns räkning söker vi nu en nätverkstekniker på heltid. Vi ser gärna att du är redo att börja arbeta omgående. Som nätverkstekniker blir du en del av avdelningen för innovation och utveckling. Du blir en del av den avdelning som ansvara för att stödja framtida satsningar och vidareutveckla kommunens IT miljö. Som medarbetare hos Luleå kommun har du möjligheten att utvecklas i din yrkesroll, genom kompetensutveckling och utökade ansvarsområdet. Luleå kommun är mån om att deras anställda ska ha ett bra samspel mellan arbete, fritid och familjeliv-därav tillämpas flexibel arbetstid.

Som nätverkstekniker inom området IT-infrastruktur ingår du i ett team där ni arbetar i en av länets största och mest komplexa nätinfrastrukturmiljö med ca 1800 accesspunkter för trådlöst nät, 800 switchar och över 200 fiberförbindelser. Du kommer att ha delegerat operativt ansvar för att produktionsplattformar och infrastruktur uppfyller överenskomna krav med kund. Du kommer att arbete i enlighet med de regler och riktlinjer som gäller för verksamheten. Som nätverkstekniker deltar du i arbete med teknikval utifrån kundbehov, kvalitet och ekonomi. Du får också vara med och skapa nya regler och riktlinjer. Luleå kommun arbetar enligt ramverket ITIL, främst med processerna Incident, Request, Change och Problem. I rollen som nätverkstekniker kommer du därmed att arbeta med uppsättning och driftsättning av LAN och konfigurering av nätkomponenter. Du arbetar med underhåll, övervakning och felsökning av befintligt nätverk. Utöver detta kommer du att arbeta med övervakning av brandvägg, felsökning av trådlöst nätverk och intern stöttning till kollegor med nätverksrelaterade frågor.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är utbildad nätverkstekniker eller har annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som person är du metodisk och systematisk i ditt tillvägagångssätt, tar gärna egna initiativ och är kommunikativ. Du trivs med att arbeta i team och stöttar dina kollegor för att ni ska uppnå verksamhetens mål. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift. Utöver detta har du erfarenhet av:

• IP routing och switching
• Design och implementation av kommunikationslösningar
• Brandvägg
• Nätverksteknologier, LAN, WAN och WLAN
• TCP/IP
• 802.1x
• VPN
• Virtualiserad kommunikationsinfrastruktur, SDN

Meriterande är om du har erfarenhet inom något av följande områden:
• Certifierad inom datakommunikationsområdet ex HP, AIS, ASE eller motsvarande
• Nätövervakning, IMC
• ClearPass

Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte, sök redan idag! Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare Therese Isaksson på telefon 072-21 45 329. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Om arbetsgivaren:

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Luleå kommun är den största arbetsgivaren med nästan 7 000 anställda. Hos oss arbetar du för andra människor med andra människor. Hos oss är du med och skapar välfärd och en hållbar ekologisk, social och ekonomisk utveckling!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52924

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till