Jobbet Vi söker en metallbearbetare till Martinsons, Kroksjön har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker en metallbearbetare till Martinsons, Kroksjön publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Skellefteå

Arbetsbeskrivning

Om företaget

Martinsons är en familjeägd träförädlingsindustri med starka rötter i Västerbotten. Företaget förädlar den norrländska skogen till högkvalitativa trävaror och färdiga funktionslösningar som bidrar till ökat träbyggande. Förutom en omfattande produktion av sågade trävaror har Martinsons stora framgångar med sina stomsystem i limträ och KL-trä för flerbostadshus, broar och hallar som bygger framtidens hållbara samhälle. Koncernen har idag cirka 440 anställda och omsätter 1,6 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Bygdsiljum.

Nu söker vi efter en noggrann slipare som kan arbeta 2-skift på Martinsons i Kroksjön, strax utanför Skellefteå.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande, men som slipare på Martinsons är de främsta arbetsuppgifterna att arbeta med slipning och bearbetning av klingor och stål samt underhåll och tillsyn av de olika sågmaskinerna.

På företaget arbetar de effektivt och flexibelt med de resurser som finns och arbetsbelastningen kan variera från dag till dag. Det innebär att du som söker denna tjänst måste vara en flexibel problemlösare som kan arbeta både självständigt samt tillsammans med dina kollegor.

Formell kompetens

- Gymnasium eller motsvarande, gärna inom industri - Körkort B samt tillgång till bil

- Erfarenhet av slipning och svetsning (MIG och PIN) är mycket meriterande.


Personliga egenskaper

Vi tror att du som söker är en händig person med en utbildning inom exempelvis industri alternativt har tidigare arbetslivserfarenhet inom verktygstillverkning, verktygsslipning eller liknande områden. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som är van att arbeta självständigt och gärna tar egna initiativ. Du är engagerad och har en god materialkännedom, arbetar gärna praktiskt och är inte rädd för att ta i.

Som person bör du vara uppmärksam, noggrann och tålmodig samt trivas med att få rycka in med kort varsel och ser till att åtgärda de problem som uppstår. Du som söker denna tjänst bör även vara driven och villig att utvecklas i ditt dagliga arbete, då Martinsons ständigt arbetar med förbättringar och att bedriva planerat underhåll.

Är du intresserad av en långvarig heltidstjänst med en framtid inom Martinsons och känner dig träffad av beskrivningen ovan? Ja, då tror vi att detta är ett jobb för dig!Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid på heltid, med stor chans till övertag för rätt person. Tjänstgöringsort Kroksjön, 5 km från Skellefteå tätort.Tillträdesdag

Enligt överenskommelse beroende på uppsägningstid.Information

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt person, välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Har du frågor kring tjänsterna? Kontakta Daniel Johansson daniel.johansson@lernia.se eller Viktoria Johansson, viktoria.johansson@lernia.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, du ansöker på Lernia.se.

Välkommen med din ansökan!  Lernia är vägen framåt

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se.

Referens

41698

Liknande jobb

Receptionist vid behov Skellefteå Lernia
Marknadskoordinator till Node Pole Skellefteå Wikan Personal AB
Service- och underhållsmekaniker sökes! Skellefteå Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till