Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker en maskiningenjör som vill förändra fordonsindustrin. jobb i Köping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker en maskiningenjör som vill förändra fordonsindustrin. på Framtiden

Vi söker en maskiningenjör som vill förändra fordonsindustrin.

Framtiden Köping, Västmanlands län Heltid
Är du en ingenjör eller produktionstekniker med erfarenhet av industriteknik, som vill vara med och driva fram elektrifieringen av framtidens transportsektor?
Då har du hittat rätt.


DINA ARBETSUPPGIFTER
Vi söker åt kund deras framtida nyckelperson, för den omvälvande satsningen de genomgår just nu. Att elektfiera fordonsindustrin för framtiden. Du kommer att vara med och ha ett övergripande ansvar, för både befintliga och nya produkt- och investeringsprojekt.
Du kommer att ha en viktig roll, där inte bara din tekniska kompetens kommer att vara avgörande utan även din vilja att söka och leda förbättringsinitiativ.
Då arbetet primärt genomförs i projekt, är det viktigt att du är kapabel till att vara en teknisk projektledare samt deltagare. För att ge dig rätt förutsättningar att lyckas, får man inledningsvis vara insatt i den nuvarande produktionen för att sedan växa in i rollen tillsammans med en mentor.
Detta är för att du ska få en helhetsförståelse men även en möjlighet att växa in i teamet.

OM FÖRETAGET
Företaget är en ledande aktör inom fordonsindustrin och är ett globalt erkänt varumärke. Man genomgår just nu en enorm satsning på att expandera sin produktionskapacitet och detta är ett gyllene tillfälle att ta sig in på ett redan enormt bolag, med en ljus framtid.
Man har en företagskultur där man lägger fokus på människan, där man värnar om sina kollegor. Man tillhandahåller kurser, utbildningsmöjligheter etc. För att hjälpa dig att växa och vilja vara kvar i organisationen.
Gruppen som du kommer att tillhöra är en teknisk avdelning, beståendes av runt 20 kollegor i blandade roller. Fokuset här ligger på att utveckla de produktionsområden som bearbetar kugghjul och axlar, både i helt nya produkter och vidareutveckla befintliga för en hållbar framtid.


DIN PROFIL
För att du ska lyckas i denna roll, behöver du kunna bidra med både kunskaper och kompetenser inom det tekniska. Det är en tekniskt krävande roll, där man är med och formar framtiden. Det innebär att man behöver ha goda kunskaper och förståelser för att kunna bli den nyckelpersonen som vi söker.
Vi ser att du är en strukturerad och analytiskt lagd person, som har med erfarenhet lärt sig hur man skapar rätt förutsättningar för att kunna förbättra både sina egna kunskaper och organisationens.
Du bör även trivas i lagorienterad miljö och ha god kommunikativ förmåga, då du kommer att vara en av företagets stöd. Inte bara för organisationen utan även för dess kunder. 

Kompetenskrav
Eftergymnasial utbildning, 3 alternativt 5 år inom relevant område, alternativt annan eftergymnasial utbildning.
Minst 5år av relevant arbetslivserfarenhet.
Kunskaper i grundläggande ingenjörsverktyg inom bearbetnings- och industriteknik.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Meriterande
Relevant erfarenhet från tillverkande industri.
Övriga relevanta utbildningar.


OM OSS
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera
rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

HYRREKRYTERING
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum:  Enligt överenskommelse
Ort:                        Köping
Lön:         Enligt överenskommelse


Meriterande
Relevant erfarenhet från tillverkande industri
Övriga relevanta utbildningar

Produktionsingenjör
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000049980087