Jobbet Vi söker en Marknadsansvarig till Ozoneair i Luleå! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en Marknadsansvarig till Ozoneair i Luleå! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Har du utbildning och/eller erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation? Är du driven, ambitiös och redo för nya utmaningar? Då är du den vi söker!

Information om uppdraget:

Ozoneair är ett scaleup-företag i Luleå som utvecklar, producerar och säljer luftrengöringsprodukter som kan användas för eliminering av dåliga lukter och odörer i olika utrymmen. Försäljningen sker via företagets egna webbshop. Företaget startade 2018 och omsätter idag ca 70 msek och har 6 anställda. Bolaget har idag närvaro i Sverige, Finland och Norge genom egna bolag. Etablering på fler marknader i EU kommer att ske under 2020 vilket gör din roll extra viktig. Tjänsten är på heltid, tillträde sker i närtid. Ozoneair erbjuder dig som anställd en flexibel arbetsplats med bra utvecklingsmöjligheter och trevliga kollegor. Kontoret är beläget på Handelsvägen 19 i Luleå.

I rollen marknadsansvarig kommer du ha både stort mandat och ansvar vilket gör att dina dagar är varierande. Du kommer tillsammans med övriga teamet på Ozoneair vidareutveckla strategin och implementeringen av företagets sälj- och marknadsaktiviteter på nuvarande och kommande marknader. Det övergripande ansvaret för planeringen, genomförandet och uppföljningen av olika marknadsaktiviteter kommer att ligga hos dig. Det kan vara allt från mässor och events till kampanjer i olika medier och att anpassa dessa efter den lokala marknaden i respektive land. Du är också ansvarig för företagets webbsida och dess sociala medier.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är utåtriktad och nyfiken. Du tycker om att arbeta i en snabbt föränderlig miljö som kännetecknas av entreprenörstänkande. Du brinner för marknadsföring och kommunikation- det är viktigt för dig att alltid hålla dig uppdaterad med trender inom ditt kompetensområde. Du har god känsla för färg, form och text för annonsering, informationsmaterial och webbplatssidor. Eftersom Ozoneair befinner sig i en uppskalningsfas uppskattar vi också din förmåga att flytta fokus och gå från strategiska till mer operativa uppgifter.

Kvalifikationer

•Relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom marknadsföring/kommunikation.
•Erfarenhet av att publicera text och layout för annonser, informationsmaterial och webbsidor.
•Erfarenhet av att skapa innehåll, utforma och sätta upp kampanjer i olika kanaler.
•Erfarenhet av praktiskt och strategiskt marknadsarbete, främst inom marknadskommunikation.
•Flytande i tal och skrift på svenska och engelska.

Meriterande kvalifikationer

•Kunskap om försäljning via webb, gärna D2C.
•Kunskap inom verktyg såsom Google Analytics, Google Tag Manager, Google Optimize och SEO/SEM.

Vi genomför urval och intervjuer löpande-så tveka inte, sök redan idag!
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare Therese Isaksson på telefon 072-21 45 329, eller via mail på therese.isaksson@studentconsulting.com. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52948

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till