Jobbet Vi söker en målmedveten säljkoordinator till Tergent AB i Helsingborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi söker en målmedveten säljkoordinator till Tergent AB i Helsingborg! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Är du duktig på att driva affärer, utveckla relationer och leverera resultat som överträffar kundens förväntningar? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu en säljkoordinator till Tergent AB i Helsingborg!

Information om uppdraget:

Tergent AB växer och behöver förstärka sitt team med en säljkoordinator! Vill du vara en del av ett riktigt bra team där du kan bidra med och utveckla din kompetens inom försäljning och affärsutveckling. Du kommer att vara anställd hos StudentConsulting och uthyrd till Tergent AB. För rätt person finns goda chanser till övertag efter 6 månader. Tjänsten är på heltid med start omgående och arbetstiderna är måndag-fredag 08.00-16.30.

Ta chansen och sök denna spännande tjänst redan idag!

Arbetsuppgifter & ansvarsområde:

-Planering, hantering och uppföljning av prognoser, kampanjer och orders
-Aktiv försäljning genom löpande dialog med inköpare och butiksansvariga
-Orderhantering och orderuppföljning
-Kartlägga och bearbeta marknader, konkurrenter, kunder och kontaktpersoner
-Aktivt bidra till långsiktiga och hållbara kundrelationer
-Kundservice och hantering av frågor från kund och konsument
-Administrera information och data relaterat till kunder, pris och försäljning
-Kundrelaterade aktiviteter så som mässor och kunddagar i butik
-Aktivt bidra till att stötta hela försäljningsprocessen och teamet

Formella krav:
-Avslutad eftergymnasial utbildning inom relevant område
-Tidigare erfarenhet av försäljning/koordinerande roll, förståelse för försäljningsprocessen från start till slut.
-Flytande kunskaper i tal och skrift på svenska & engelska
-Kunskap i att arbeta med de vanligaste Office-programmen

Meriterande:
-Erfarenhet av uppsökande försäljning, försäljning av konsumentprodukter och av att själv driva din försäljning mot resultat.
-Erfarenhet av en administrativ roll

Detta söker vi:

Som person är du ambitiös och serviceminded, du är en proffsig kommunikatör som brinner för säljmötet. Du har ett genuint intresse för de relationer du skapar och förvaltar. Det är viktigt att du självständigt kan arbeta aktivt med både nyförsäljning och merförsäljning för att nå goda resultat. Du är kunnig inom ditt område vilket gör att du skapar mervärde i försäljningsprocessens samtliga led. För rätt person ökar ansvaret till egna kunder / marknader inom kort.
Du har lätt för att samarbeta med andra. Till teamet bidrar du med din lättsamma, glada personlighet. Du är ödmjuk och hjälpsam och du strävar alltid efter att uppnå teamets gemensamma mål.
Vi ser gärna att du har god erfarenhet av administration. Du har ett strukturerat arbetssätt och du förstår vikten av ett grundligt förarbete. Du är duktig på att prioritera och hålla uppsatta deadlines. Du tar egna initiativ, du agerar och får saker att hända. Du tar ansvar för de resultat du levererar.
Rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting och alla frågor rörande tjänsten hanteras av StudentConsulting.

Om arbetsgivaren:

Tergent AB är det snabbt växande företaget som står för kunskap och innovation. Tergent AB utvecklar och marknadsför specialprodukter för jordbruk, grönytor samt villa & trädgård. Marknaderna är framför allt Sverige, Norge och Finland.

Tergent erbjuder produkter som värnar om miljön och är godkända utifrån gällande lagstiftning:
-Gräsmattor och växter
-Ogräs
-Utomhusrengöring
-Ohyra
-Halka

Tergent finns på Berga i Helsingborg, där det idag sitter 6 personer i de ljusa och luftiga lokalerna.

Sökord: innesäljare, säljkoordinator

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54835

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till