Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Vi söker en mätvärdesoperatör till Vattenfall med start omgående! job in Stockholm at Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Vi söker en mätvärdesoperatör till Vattenfall med start omgående! på Lernia

Vi söker en mätvärdesoperatör till Vattenfall med start omgående!

Lernia Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Om företaget

Vattenfall i Solna behöver förstärkning till sitt team inom eldistributionen . Lernia söker därmed för Vattenfalls räkning en engagerad medarbetare för rollen som mätvärdesoperatör. Vår kund är en statlig förvaltningsmyndighet med ca 10 000 anställda runtom i landet. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och förväntas pågå till sista december 2021. 

Vi söker dig som ser möjligheter i förändringar och gillar att jobba med problemlösning! Som mätvärdesoperatör med inriktning mot mätinsamling erbjuder vi ett självständigt och stimulerande arbete. 

Arbetsuppgifter 

Vår kunds verksamhet går ut på att mäta förbrukad energi hos kunder och sedan hantera mätrelaterade avvikelser i såväl interna system som hos kunderna. Detta ansvar omfattar följande arbetsuppgifter:

  • Beställa och administrera mätningsrelaterad infrastruktur för en fungerande mätning med hjälp av kommunikationskontroller och planeringsunderlag.

  • Avropa fälttjänster till entreprenör för att säkra korrekt mätning och insamling av mätvärden samt analysera felorsaker.

  • Kvalitetssäkra mätvärden i systemen genom beräkningar och rimlighetsanalys.

  • Säkerställa att mätdata och information om mätare är uppdaterad och korrekt i våra system.

  • Aktivt bidra till att utveckla och förbättra mätinsamlingsprocessen.

  • Utföra mätutredningar och bedöma åtgärder för återupprättande av mätsystemskommunikation.

Deras verksamhet anpassar sig regelbundet för att möta lagkrav och ändringar i branschen. Det innebär att deras verktyg och arbetssätt ibland förändras därmed även dina arbetsuppgifter. Dessa förändringar är underlag för en bred kompetensutveckling.

Dina kvalifikationer

Du har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller motsvarande erfarenheter. Vi ser även att du har god vana av att arbeta i olika IT system och har lätt för att lära dig nya system.  Du kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift. 

Det är meriterande om du

Har erfarenhet av mätinsamling och mätvärdeshantering
Har erfarenhet från elkraftsbranschen

Personliga egenskaper

Vi värdesätter dina personliga egenskaper. För att trivas och sedermera lyckas i rollen tror vi att du som söker gillar att jobba i en omväxlande miljö med mycket problemlösning. Du är självständig på din väg mot uppsatta mål. En god förmåga att kunna samarbeta med andra och vara flexibel när det behövs är även viktigt i denna roll.

Du erbjuds

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vår kund en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i. 

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort: Visstid/Heltid Stockholm

Tillträdesdag: omgående- t.om sista december 2021

Information

 På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

 

Rekommenderade jobb

Vi söker en mätvärdesoperatör till Vattenfall med start omgående!
Lernia Stockholm Heltidsanställd
Laboratorieingenjör inom kemi till Uppsala
Randstad AB Uppsala län - Uppsala Deltidsanställd
Ej angett
Montör hos Munters i Tobo
Munters Europe AB Uppsala län - Uppsala Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 163558