Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker en laseroperatör till vår kund i Västerås! jobb i Västerås på Aditro Logistics

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker en laseroperatör till vår kund i Västerås! på Aditro Logistics

Vi söker en laseroperatör till vår kund i Västerås!

Aditro Logistics Västerås, Västmanlands län Heltid
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vi söker just nu en laseroperatör till vår kund i Västerås. Vi söker dig som har vana att arbeta med ritningsläsning och dig som även kan arbeta natt. Om du har vana av att arbeta med skärande bearbetning är det starkt meriterande. För att passa för denna roll tror vi att du är en lösningsorienterad person som arbetar strukturerat och har som vana att planera och utföra sitt arbete under eget ansvar.

Din profil
För att vara aktuell för den här tjänsten gäller följande krav: - Ritningsläsning - Truckkort - Kunna arbeta natt - Goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som i skrift - God kommunikativ förmåga - Lätt för att samarbeta - Körkort och tillgång till bil - Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och viljan att lära sig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och viljan att lära sig. Tjänsten beräknas starta omgående. Låter tjänsten intressant – skicka in en ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1865