Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker en laseroperatör till Växjöföretag! jobb i Växjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker en laseroperatör till Växjöföretag! på Uniflex

Vi söker en laseroperatör till Växjöföretag!

Uniflex Växjö, Kronobergs län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker Dig som har erfarenhet av arbete med laserskärning, vilket hos vår kund betyder programmering, köra maskinen samt att utföra dagligt underhåll. I kundens maskinpark finns b.la en Bystonic som skär plåt mellan 3-25 mm. Vi söker nu den nya operatören! Är det Du? Arbetstiden är önskvärd ständig kväll, men är förhandlingsbar.

Personliga egenskaper
Vi söker Dig som har något eller några års erfarenhet av laserskärning. Du är en självgående operatör, som kan göra prioriteringar i det dagliga flödet. Vid frågor om tjänsten kontakta [ Email address blocked ] Uniflex kommer att intervjua löpande så välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Vi söker en laseroperatör till Växjöföretag!
Uniflex Växjö Heltid
Operatör inom skärning
Uniflex Sundsvall Heltidsanställd
Vi söker CNC-operatör till expansiv kund i Växjö!
Uniflex Växjö Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55155