Jobbet Vi söker en löneadministratör på heltid för kommande uppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker en löneadministratör på heltid för kommande uppdrag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Har du några års erfarenhet som löneadministratör och vill arbeta i en spännande och utvecklande miljö? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som har arbetat i rollen som löneadministratör i minst 2 år och har hunnit arbeta med alla delar i löneprocessen och trivs med helhetsansvar. Du kommer arbeta med att lägga in bland annat sjukfrånvaro och ledigheter, ansvara för att all data gällande övertid och se till att bonusar förs korrekt in i systemet. Vidare bistår du företaget i olika frågeställningar kring lön och kollektivavtal, och vi ser gärna att du kan hantera 3 olika kollektivavtal.

Dina arbetsuppgifter:
Löne- och semesterberäkningar
Förmåner
Intyg
Reseräkningar
Pension och försäkring
Support gällande lönefrågor

Detta söker vi:

Vi söker dig:
Du har god erfarenhet av olika lönesystem och kan snabbt sätta dig in i arbetet. Som person är du strukturerad och noggrann samtidigt som du trivs med många kontaktytor, både internt och externt. Du är van att planera ditt arbete och trivs i omväxlande miljöer. Du har en positiv inställning och god samarbetsförmåga. Vidare talar och skriver du obehindrat i både svenska och engelska. Vi ser även att du är en van datoranvändare.

•Start: Omgående
•Omfattning: 100%
•Placering: Helsingborg

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45824

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till