Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Vi söker en kvalitetsutvecklare till Älvsbyns kommun. jobb i Älvsbyn på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker en kvalitetsutvecklare till Älvsbyns kommun. på StudentConsulting

Vi söker en kvalitetsutvecklare till Älvsbyns kommun.

StudentConsulting Älvsbyn, Norrbottens län Heltid
Vill du vara med och driva utvecklingsarbeten genom nya arbetssätt och metoder inom förskola och skola. Brinner du för att förbättring och kvalitetsarbete i verksamheter. Då har vi jobbet för dig.

Information om uppdraget:

Hos Älvsbyns kommun är framgång en laginsats där vi tillsammans möjliggör det goda livet för invånarna i kommunen. Vi erbjuder dig meningsfulla och stimulerande arbetsuppgifter, du får möjlighet att påverka samhället på ett positivt sätt och därigenom leva i god miljö med många utvecklingsmöjligheter. Att arbeta i en mindre kommun gör att du får chansen att prova på nya saker, att du får känna ansvar och förtroende i din yrkesroll samt att du utvecklas i ditt arbete. Att utvecklas genom att få en inblick och vara delaktig i hela processen gör att man växer som medarbetare. Vi tror även att både känna och ta ansvar är viktigt för utvecklingen. Det ger dessutom en mycket värdefull erfarenhet i det fortsatta arbetslivet. I Älvsbyns kommun hjälper vi varandra och arbetar tillsammans för att uppnå goda resultat.

Som kvalitetsutvecklare är dina arbetsuppgifter att hålla ihop det systematiska kvalitetsarbetet genom att planera, genomföra och sammanställa verksamheternas kvalitetsuppföljningar. I rollen som kvalitetsutvecklare i Älvsbyns kommun arbetar du med kvalitet och utveckling inom skolans alla områden från förskola till vuxenutbildning. Du kommer, i din roll, att genomföra regelbundna verksamhetsbesök på våra skolenheter. Du kommer att arbeta nära övriga medarbetare i verksamheterna för att säkerställa en kvalitets- och utvecklingsfokuserad process.
Tillsammans med ledning och kollegor kommer du att driva utvecklingsarbeten genom nya arbetssätt och metoder. Du kommer att ansvara för att utveckla och hålla ihop det systematiska kvalitetsarbetet genom att exempelvis genomföra internkontroller och uppföljningar av det systematiska kvalitetsarbetet. Du kommer också, som en del i ditt uppdrag, att skriva fram tjänsteskrivelser till styrelse och utskott kopplat till kvalitets- och verksamhetsuppföljning inklusive motioner, politikerinitiativ och remissvar samt vid behov föredra dessa vid utskottens och styrelsens sammanträden. Vidare kommer du att ansvara för att säkerställa statistik och övriga uppföljningar inom ramen för ditt uppdrag. I de många processer som finns inom skolans områden är du en tydlig och självklar processledare som bidrar till att utveckla och implementera verktyg som främjar detta arbete, såsom exempelvis pedagogisk dokumentation, samtalsstrukturer, strukturer för dokumentation och uppföljning och strategier för långt- och kortsiktigt utvecklingsarbete. Processledaren organiserar för samarbete, kommunikation, reflektion och lärande mellan pedagoger och rektorer inom förskola och skola. Du kommer att ha en tydlig roll i vårt fortsatta arbete med digitalisering i skolan.
Det kommer vara samarbeten både internt- och externt och olika utvecklingsprojekt. Rollen omfattar även ett ansvar att samordna verksamheternas dokumentation i våra digitala verksamhetssystem varför det är viktigt att du kan se processer ur ett systemteoretiskt perspektiv. Självklart kommer du även att omvärldsbevaka kring frågor inom ramen för ditt uppdrag.

Detta är en direktrekrytering och du blir anställd av Älvsbyns kommun.

Detta söker vi:

Du har lärarexamen för grundskolan eller gymnasieskolan. Om du har erfarenhet som rektor eller om du haft annan ledande befattning inom utbildningssektor eller motsvarande är det meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet inom ekonomisk uppföljning och analys. Vi ser gärna att du har kunskap om politiskt styrda organisationer och kommunal förvaltning, goda kunskaper om processledning och verktyg för att leda och stödja utvecklingsprocesser. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tester kommer att användas i rekryteringen.

Vi erbjuder dig
En tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Månadslön.
Du ingår i skolans ledningsgrupp och är direkt underställd skolchefen.

Fackliga representanter:
Lärarförbundet: Linda Hedlin [Click Here to Email Your Resumé]
Lärarnas riksförbund: Katarina Nord [Click Here to Email Your Resumé]
Vision: [Click Here to Email Your Resumé] 0929-17000

Sökord: Kvalitetstekniker, utbildning

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61059