Jobbet Vi söker en krossmaskinist till vår kund i vackra Dalarna! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vi söker en krossmaskinist till vår kund i vackra Dalarna! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Borlänge

Arbetsbeskrivning

Är du nogrran och ordningsam?
Tycker du om att arbeta i Team?
Vad sägs det som att ha hela Dalarna som arbetsområde?
Intresserad? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på Student Consulting söker för vår kunds räkning en krossmaskinist I Dalarna på ett av Sveriges största företag.
Kunden är Sveriges största producent av grus-, sten- och bergprodukter. Dom har 310 medarbetare på täkter, krossar och terminaler över hela landet.

För dig som Krossmaskinist erbjuds ett varierat arbete med stor frihet under eget ansvar. Du kommer att tillhöra en av kundens mobila produktionsanläggningar där du ingår i ett litet sammansvetsat och professionellt produktionsteam. Arbetsfältet är främst i deras täkter i Dalarna.

Dina arbetsuppgifter innebär att du tillsammans med ditt team befinner dig i den täkt där det finns planerad krossning. Där utför du lastning och bortforsling av material från den mobila krossanläggningen. Du har även ansvar för att genomföra reparationsarbeten av krossanläggning och maskiner vid både oplanerade stopp och planerad service. Ni sköter tillsammans planering och har regelbunden uppföljning av produktionen.

Vi har en varierande produktion där arbetstiden kräver en viss flexibilitet med tidiga morgnar och sena kvällar.

* Yrkesbevis för hjullastare och grävmaskin
* B-körkort

Detta söker vi:

Vi söker en person med hög arbetskapacitet och god samarbetsförmåga som också är självgående och kreativ. Det är viktigt att man är flexibel och positiv till att vid behov hjälpa till inom andra arbetsområden än sitt egna. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig

Vi tror att du som söker är utåtriktad och har lätt för att kommunicera då det är mycket kontakter med uppdragsgivare och medarbetare. Du är engagerad och försöker alltid hitta de bästa lösningarna vid produktion och förebyggande underhåll. Du arbetar självständigt, tar ett stort eget ansvar och gillar ordning och reda.

Passar du in på beskrivningen?
Sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43291

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Projektledare sökes till Borlänge! Falun StudentConsulting
Byggprojekt i Dalarna söker anbudsingenjör! Borlänge StudentConsulting
Projektledare Sandviken Syntronic
Säljare EPH Falun Falun Elgiganten AB
Vi söker säljare till First Alarm i Falun. Borlänge StudentConsulting
Djupdyk i systemutveckling hos Bouvet! Borlänge Academic Work
Printtekniker Borlänge Atea
Extrajobb som projektingenjör Falun Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till