Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker en kredit- och reskontrahandläggare till E.ON i Malmö! jobb i Malmö på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker en kredit- och reskontrahandläggare till E.ON i Malmö! på Poolia

Vi söker en kredit- och reskontrahandläggare till E.ON i Malmö!

Poolia Malmö, Skåne län Heltid
Om tjänsten
För uppdrag till E.ON söker vi dig som vill arbeta som kredit- och reskontrahandläggare inom BackOffice på E.ON Kundsupport. Uppdraget är med start i början av oktober och förväntas pågå i 6 månader, med chans till förlängning. Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att ingå i en arbetsgrupp på 15 personer där du i din roll förväntas bidra med ekonomisk kunskap. Arbetet innebär administration av kreditärenden och kundreskontra där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

-Administration av kundreskontra och betalningsbokningar
-Kundkontakt, både inkommande och utgående via telefon och mail
-Krav och kredithantering
-Kreditprövningar
-Kontakt med inkassobolag
-Övrig administration

Arbetstiderna är måndag-fredag 8-16:30

Vem är du?
Du har en avslutad civilekonomexamen alternativt en kandidatexamen inom ekonomi. Du är i början av din karriär och vi ser att du har någon form av tidigare relevant arbetslivserfarenhet. Du har ett affärstänk och kan förklara de beslut du fattar på ett pedagogiskt sätt. Du har lätt för att anpassa dig, är prestigelös och ödmjuk. Att ha många kontaktytor är något som faller sig naturligt för dig och du har lätt för att kommunicera på olika nivåer. Som person har du lätt för att lära dig, uppskattar ett gott samarbete och har en hög empatisk förmåga gentemot andra samtidigt som du kan fatta beslut och förmedla dem på ett tydligt sätt. Du har god kunskap inom hela Officepaketet samt är meriterande om du har arbetat i SAP tidigare.

Varmt välkommen med din ansökan.

Om verksamheten
Vi har bestämt oss. Nu skapar vi en bättre morgondag. För våra kunder, för oss själva, för vår planet. På E.ON arbetar vi för fullt med att förnya Sverige. Senast 2025 lovar vi att allt vi producerar och erbjuder kommer från 100 % förnybar eller återvunnen energi. Vi gör det enkelt att leva hållbart. E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. Våra 40.000 medarbetare över 13 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra tre affärsområden för smarta nät, förnyelsebar energi och kundlösningar.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60949