Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi söker en kommunikativ kvalitetsingenjör till Kongsberg! jobb i Ljungsarp på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi söker en kommunikativ kvalitetsingenjör till Kongsberg! på Framtiden

Vi söker en kommunikativ kvalitetsingenjör till Kongsberg!

Framtiden Ljungsarp, Västra Götalands län Heltid
Brinner du för kvalité och säkerhet och vill ha möjligheten att växa i ett internationellt bolag? Då har vi tjänsten för dig!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kvalitetsingenjör har du två ansvarsområden, leverantörskvalité och hälsa/säkerhet. Detta innebär att du säkerställer kvalitén för företagets leverantörer, du ansvarar för mätning av företagets olika produkter, dels kalibrering av mätinstrument, utveckling av mätinstrument och utbildning av operatörer i mätkunskap. Du underhåller företagets systematiska arbetsmiljöarbete, både i produktionen och för deras tjänstemän. Du arbetar även med företagets miljöarbete. Du har löpande kontakt med företagets andra avdelningar och externa leverantörer. Resor i tjänsten kan förekomma.
Exempel på arbetsuppgifter:
-Ansvara för att verifiera ankommet gods, tex. genomföra stickprovskontroller
-Inköp av verktyg
-Besöka leverantörer
-Hantera reklamationsfrågor
-Ansvara för riskbedömningar
-Ansvara för att rapportera och navigera åtgärder kopplat till olyckor och incidenter

OM FÖRETAGET
Kongsberg Automotive levererar produkter i världsklass till den globala fordonsindustrin. Våra produkter ökar körupplevelsen, vilket gör den säkrare, bekvämare och mer hållbar. Med intäkter på cirka 1 miljarder euro och 10 000 anställda i 18 länder är Kongsberg Automotive en stor global leverantör. Företaget har sitt huvudkontor i Schweiz och har 30 produktionsanläggningar över hela världen. Produktportföljen innefattar system till drivlina och transmission, säteskomfort och supportsystem, förarkontroll och människa-maskin gränssnitt, hydrauliska och pneumatiska kopplingar samt systemkomponenter, som utvecklats för globala fordonstillverkare, till personbilar, lastbilar och anläggningsmaskiner.
Produktionsenheten i Ljungsarp ansvarar för hela kedjan av styrkolonner till fordonsindustrin, från tillverkning, montering och leverans till deras kunder. I fabriken i Ljungsarp finns ca 60 medarbetare. Kongsberg erbjuder ett gediget onboarding-program, med en utbildningsplan för varje medarbetare erbjuds.

DIN PROFIL
I rollen som kvalitetsingenjör är du spindeln i nätet och har daglig kontakt med leverantörer och övriga verksamheten. Detta ställer krav på att du är öppen för att arbeta nära människor och är kommunikativ. Rollen innebär mycket frihet under ansvar, därför är det viktigt att du är initiativtagande och nyfiken att lära dig och utvecklas.
Skallkrav:
  • Högskoleingenjörsutbildning inom Kvalité/Miljö/Maskinteknik
  • Svenska och engelska, tal och skrift
  • Körkort och tillgång till bil
Meriterande:
  • Erfarenhet av SAP eller annat större affärssystem
  • Tidigare erfarenhet inom automotive
  • Tidigare erfarenhet i liknande roll

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Ort: Ljungsarp
Omfattning: Heltid
Start: Omgående


.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000050012505